Eladó telek Öreglak 3201 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Öreglak 3201 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8222896
Feltöltve: 21 napja

Öreglak eladó egyéb telek 3201 m² telekterületű: 1,9 millió Ft

1,9 millió Ft
594 Ft/m²
3201 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A somogyi dombok ölelésében, az öreglaki hegyen, idilli környezetben várja új tulajdonosát ez a gyümölcsfákkal tarkított telek.. A 3201 m2 nagyságú zártkerti ingatlanon egy telepített lakókocsi található épített kocsibeállóval.. A régebben szőlőműveléssel foglalkozó tulajdonosai olyan emberek gondjaira bíznák, akik értékelik és megbecsülik a termőföldet. Az ingatlanon található vezetékes ivóvíz növeli a telek értékét.. A terület gondozott, szőlővel, gyümölcsfákkal betelepített. A terület beépíthetősége 3 %. Az ingatlan kavicsos úton közelíthető meg. Ha elvonulna a város nyüzsgésétől, szereti a lehetőség adta egészséges környezetet, a békét, a nyugalmat és szívesen tevékenykedik a szabadban, hívjon bátran! Kiránduljunk együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY