Eladó telek Nagykutas 3710 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Nagykutas 3710 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8277557
Referenciaszám: 165476-4728017
Frissítve: 4 napja

Nagykutas eladó egyéb telek 3710 m² telekterületű: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
1 213 Ft/m²
3710 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165476 hivatkozási számú nagykutasi zárt kert. A Zalaegerszegtől 12 km-re fekvő településen található zártkert : - 3710 m2-es, gazdálkodásra alkalmas terület, - a telken áll egy két színes ikerház, melynek egyik fele eladó, - a K-i tájolású épületrész alsó szintjén préselő, és földbevájt pince, az emeleten konyha, szoba és terasz található, - a villany bevezetésre került a házba, ami fa tüzelésű kályhával fűthető, az épület melletti ciszterna gyűjti az esővizet, - a tető 2019-ben került felújításra, - a hosszú, enyhén lejtős, panorámás telken egy sor szőlő, és néhány gyümölcsfa áll, felső végénben kisebb akácos erdőrésszel, - a telek alsó és felső végénél is megközelíthető, így akár annak megosztása is elképzelhető, - az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó. Itt minden adott, hogy a város zajától távol, csodás természeti környezetben töltse szabadidejét! Nyugalom, pihenés, kertészkedés – jöjjön, nézzük meg együtt a birtokot és ha megtetszik, tegyen ajánlatot! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykutasi zárt kert, vagy bármely más zárt kert és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #165476Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A zárt kert vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villanycsendespince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csontos Csilla Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 201 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csontos Csilla Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 201 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY