Eladó telek Nagykanizsa 409 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Nagykanizsa 409 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8241271
Referenciaszám: 170775-4736533
Frissítve: ma

Nagykanizsa eladó egyéb telek 409 m² telekterületű: 1,3 millió Ft

1,3 millió Ft
3 178 Ft/m²
409 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170775 hivatkozási számú nagykanizsai zárt kert. Nagykanizs kedvelt zártkarti részén, nagyrészben lakott hobbikertes övezetében nevezett Szentgyörgyvári hegyen kínálunk eladásra egy kis méretű körbekerített hétvégi víkend telket. Jó földrajzi elhelyezkedése miatt a város dél-keleti részéből könnyen elérhető. Részben aszfaltos úton, részben jól járható hegyi úton megközelíthető. Kissé dombos terület, jó elhelyezkedéssel, víz és villany közműre rácsatlakoztatható. Kaszáló jellegü helyenként fák, bokrok és egyéb növények tarkítják. Mivel egy kis utca csak egy oldalról bejárható, ezért egy maroknyi kis közösség jött létre harmóniában egymással. Hétvégi víkendteleknek kitűnően alkalmas terület, kis faház, mobilház, lakókocsis megoldással remek alternatíva lehet, csendre nyugalomra természet közelségre vágyók számára. A közelben alapvető vásárlási lehetőség található, a közeli másik úton hegy bejárat elején. Kitűnö megoldást kínál elvonulnulásra és feltöltődésre, lehetőség megszabadulni a rohanó mindennapok terhei elöl. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai zárt kert, vagy bármely más zárt kert és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170775Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A zárt kert vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villanyvízcsendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY