Eladó telek Kemendollár 1750 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Kemendollár 1750 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277417
Referenciaszám: 169312-4722108
Frissítve: 4 napja

Kemendollár eladó egyéb telek 1750 m² telekterületű: 5 millió Ft

5 millió Ft
2 857 Ft/m²
1750 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169312 hivatkozási számú kemendollári zárt kert. Kemendollár egyik legszebb részén kínáljuk eladásra ezt a páratlan lehetőséget, amely akár állandó lakhatásra is alkalmassá tehető! A település szélén, mégis a falu közelségében, egy 1750 négyzetméteres, aszfaltos úton megközelíthető telken található ez a két szintes, 72 négyzetméteres ingatlan. Az 1985-ben épült épület felújításra szorul, de hatalmas potenciállal rendelkezik. Az ingatlan felső szintjén két tágas szoba, egy előszoba, konyha, fürdő és közlekedő található, amelyek összesen 36 négyzetmétert tesznek ki. A pinceszinten egy garázs és három további helyiség található, melyek funkcióját a vevő saját igényei szerint alakíthatja ki. A ház nyugati fekvésének köszönhetően lenyűgöző panoráma nyílik a Zala folyó völgyére, ami minden nap megörvendezteti majd az itt élőket. Az ingatlan cserépfedésű tetővel, kályhás kandallós fűtéssel és villanybojlerrel rendelkezik, amely a meleg vizet biztosítja. A nyílászárók fából és vasból készültek. A telek adottságai is kiválóak, gyümölcsfák sokasága található rajta, így saját kertedből szüretelheted a finomabbnál finomabb gyümölcsöket. Kemendollár Zalaegerszeg közvetlen közelében, mindössze 13 kilométerre fekszik a megyeszékhelytől, így minden fontos szolgáltatás és lehetőség könnyen elérhető. A falu történelmi múltja és természeti szépségei teszik igazán különlegessé ezt a települést, amely a Zala folyó völgyére nyíló látványával és csendes, nyugodt környezetével csábítja az ide látogatókat és letelepedni vágyókat. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy ilyen varázslatos helyen alakítsd ki álmaid otthonát! Ha érdekel az ingatlan, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséért. További információk és megtekintés: Telefon: [06305295800] Email: [robert.laska@oh.hu] Kemendollár – A nyugalom szigete, ahol a természet és a történelem találkozik! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kemendollári zárt kert, vagy bármely más zárt kert és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169312Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A zárt kert vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villanyvízcsendespince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY