Eladó telek Bozzai 813 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Bozzai 813 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7891000
Referenciaszám: 165759
Frissítve: 20 napja

Bozzai eladó egyéb telek 813 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
4 798 Ft/m²
813 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165759 hivatkozási számú bozzai telek.   - Az ingatlan Szombathelytől mindössze néhány percre található, Bozzai településen. - Az összesen 813m2-es terület kiváló lehetőséget kínál egy saját otthon vagy nyaraló építésére. - A telek szépen elkerített, így magánéletét és biztonságát garantáltan élvezheti. - Az ingatlan közvetlenül a település fő utcáján fekszik, könnyű megközelíthetőséget biztosítva. - Közművek (villany, víz, gáz) az utcában találhatók, így az építkezés kényelmes és hatékony lesz. - Az ingatlanon egy kút is található, amely lehetővé teszi a kert locsolását és egyéb vízigények kielégítését. - A telek aljában gyönyörű patak csordogál, ami még kellemesebbé teszi a területet. Ideális Választás: Ez a telek ideális választás azok számára, akik egy csendes és természetközeli környezetben szeretnék megépíteni álmaik otthonát, miközben könnyen elérhetik Szombathely város kényelmeit és szolgáltatásait. A patak és a kertben lévő zöldterületek nyugalmat és harmóniát hoznak az új otthonába. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy további részleteket megtudhasson, vagy egy időpontot egy személyes helyszíni megtekintéshez egyeztethessenünk. Egy új élet kezdetének lehetősége vár Önre ezen a gyönyörű területen Bozzai településen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bozzai telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165759 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY