Eladó üdülő és hétvégi ház Bélapátfalva 30 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó üdülő és hétvégi ház Bélapátfalva 30 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7610089
Feltöltve: 1 éve

Bélapátfalva eladó egyéb nyaraló 30 m² alapterületű: 13,76 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
13,76 millió Ft
458 631 Ft/m²
35 000 Euro
1 167 Euro/m²
30 m²
Alapterület
931 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma
Bélapátfalva közkedvelt horgásztó paradicsomában örök panorámás zártkert 30 m2-es, hétvégi házzal eladó. A ház 1970-80-as években épült, kő alapra, pinceszint kialakítással téglából. Az első szinten előtér, főzőfülke és szoba található, + külső lépcső vezet a tetőtérben is kialakított szobához. Ha csendes madárcsicsergéses festői tájban szeretne pihenni. Nézze meg és szeressen bele. Az első szint vegyes tüzelésű kályhával megoldva, villany bevezetve. Pihenésre, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas, nem csak horgászoknak! A közelében étterem és büfé található. Irodánk, teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez és ingyenes pénzügyi tanácsadással segítjük vásárlását.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb nyaraló
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykomfort nélkülisaját parkolókertpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Árvai Mártonné
+36 30 958 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Árvai Mártonné
+36 30 958 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY