Eladó lakás Szigetszentmiklós 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szigetszentmiklós 60 nm
Hirdetéskód: 7907179
Feltöltve: 10 hónapja

Szigetszentmiklós eladó egyéb lakás 2 szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
691 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 131 313 Ft
Második évtől
172 175 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós központjában kínálok eladásra egy 60 nm-es, földszintes, jó beosztású kényelmes, világos lakást. Elhelyezkedés: A József Attila ltp. Parkos, fás részén, nyugodt csendes utcában. Alig van átmenő forgalom. Az ingatlan szép zöldövezeti környezetben helyezkedik el, egy 4 szintes társasház magasföldszintjén. Az Ingatlanról: A 60 nm nagyságú lakás minden korosztálynak ideális lehetőséget kínál. 1970-80-As években épült csúsztatott zsalus technológiával. É-D fekvésű. A lakás helyiségei: • előszoba/folyosó 5 nm, • szoba/nappali 20 nm, • szoba 22 nm • konyha 8 nm, • fürdő 4 nm, • wc 1 nm; A lakás klimatizált, mindkét szoba külön bejáratú. A lakás fűtéséről és a meleg víz ellátásáról a házközponti gázkazán,- (melynek felújítása folyamatban van)- gondoskodik. a radiátorok hőszabályozós termosztáttal felszereltek. Alternatív fűtésre is lehetőség van. Az ablakok dupla üvegezésű, műanyag szerkezetűek, szúnyoghálóval rendelkeznek. Minden helyiség napfényes, világos, végig ablakos. a burkolatok a szobákban laminált padló. Internet, tv, telefon optikai kábelen, akár Gigabit sebességgel. Az ingatlan távfelügyeleti riasztórendszerrel rendelkezik! A ház lakóközössége jó, és kódos kapurendszer nyújt biztonságot az itt lakóknak. Parkolás ingyenes a ház előtt. Fenntartási Költség: A lakás rezsi költsége alacsony. Minden egyénileg mérhető és a fogyasztás szabályozható. a közös költség 17.490 Ft (szemétszállítással, felújítási alappal, takarítással, közös képviselő díjával). a havi rezsi éves átlagban 20-22 ezer forint. Az ingatlan közelében, bevásárlási lehetőségek és intézmények közül szinte minden 5-6 perc távolságban megtalálható, a aldi, spar, penny, pékség, hentes, zöldséges, iskola, óvoda, posta, bank, orvosi rendelő, stb. Az agglomerációból könnyedén a fővárosba juthatunk, akár autóval (M0), akár tömegközlekedéssel (busz, hév). Az ingatlan tehermentes, birtokbavétel megbeszélés szerint. Ingatlanközvetítők segítségét nem kívánom igénybe venni, köszönöm, ha tiszteletben tartják! Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
F
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kurucz Gáborné
+36 30 521 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kurucz Gáborné
+36 30 521 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY