Eladó lakás Sopron 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sopron 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8296900
Referenciaszám: 29861
Feltöltve: ma

Sopron eladó egyéb lakás 3+2 fél szobás: 76,5 millió Ft

76,5 millió Ft
769 230 Ft/m²
99 m²
Alapterület
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 242 059 Ft
Második évtől
317 383 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakni Sopron kertvárosában, különösen a Bánfalvi részén? ...igazán kivételes élmény! Ez a városrész köztudottan csendes, nyugodt, és kiválóan alkalmas családok számára. Különösen festői környezetben található, zöld területekkel és gyönyörű kilátással a környező dombokra és erdőkre. A természet közelsége nem csak friss levegőt és nyugalmat biztosít, hanem számos szabadtéri tevékenység lehetőségét is. Sopron Bánfalva városrészében eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, 2008-ban épült, 1. emeleti lakás nagy méretű terasszal! A bruttó 99.45 m²-es (nettó 75.19 m²) lakás részben tetőtéri kialakítású, amelyet jól kompenzálnak a függőleges, teljes értékű falak. Az ingatlan tágas és jól élhető terekkel rendelkezik, amelyeket a 36.82 m²-es nagy terasz tökéletesen kiegészít. Innen lenyűgöző panoráma tárul elénk, amely minden pillanatot különlegessé tesz és tökéletes helyet biztosítanak a családi összejövetelekhez, pihenéshez, és játékhoz. a lakás helyiségei (lásd. fotógalériában, az alaprajzon pontos méretekkel): - 3 hálószoba - közlekedő - fürdőszoba - WC - amerikai konyha nappalival és étkezővel - egy félszoba, amely jelenleg tárolóként funkcionál, de minden előkészítve, hogy akár szobává/dolgozószobává alakítható legyen A lakás belső elrendezése praktikus és tágas, így megfelel akár többgyermekes család igényeinek is. Külön hálószobák a gyermekeknek és a szülőknek, a nagy nappali konyhával, étkezővel, a fürdőszoba, valamint a bőséges tárolóhely mind hozzájárulnak a kényelmes otthoni élethez. A lakás fűtéséről modern, gáz-cirkó gázkazán gondoskodik (Vaillant), amelyet 2024 februárjában cseréltek, így biztosítva az energiahatékonyságot és a megbízható működést. A nyári melegben a lakás kellemes hőmérsékletét klíma biztosítja. A nyílászárók kiváló minőségű fa ablakok, amelyek két rétegű üvegezéssel vannak ellátva, hogy maximális hőszigetelést és zajcsökkentést nyújtsanak. A tetőtéri ablakokon hővédő fólia található, amely csökkenti a napsugárzás hatását és megakadályozza a túlzott felmelegedést, valamint szúnyogháló is beépítésre került. Az álló ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A parkolás kialakult szokásrend szerint megoldott, két autónak biztosított hely közterületen, a ház előtt, ingyenesen. A környék infrastruktúrája is kiváló, hiszen Bánfalva közelében találhatók iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és egészségügyi intézmények. A közlekedés jól szervezett, könnyen elérhető a belváros és a közeli autópályák is, ami megkönnyíti a mindennapi ingázást. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Keress bizalommal, és tekintsd meg személyesen ezt a remek lakást, amely tökéletes választás lehet számodra és családod számára!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY