Eladó lakás Sopron 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sopron 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8285056
Referenciaszám: 73327
Frissítve: ma

Sopron eladó egyéb lakás 3 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
920 921 Ft/m²
76 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 461 Ft
Második évtől
290 374 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A liftes társasház építése 2020-ban kezdődött, és 2021-ben volt az átadása. 26 lakás és egy üzlet található a 3 szintes épületben, a ház alatt a mélygarázsok lettek kialakítva. A garázsból a lift egyenesen az ingatlan ajtaja elé visz! A lakás belső udvari, ablakai, terasza nem utcára néznek, így annak ellenére hogy a belváros szívében található, egész nap teljesen csendes. Elosztását tekintve nagyon praktikus, kényelmes előszobából léphetünk a tágas amerikai-konyhás nappaliba, közlekedőn keresztül pedig megközelíthető a 2 hálószoba, valamint a kádas fürdőszoba. A mosdó külön helyiségben található. A nappaliból és mindkét hálóból van lehetőség a 16 m2-es TERASZRA kilépni, ami méretéből fakadóan már-már egy kisebb kertkapcsolatnak is megfelel:) A 3 rétegű műanyag nyílászárók elektromos redőnnyel szereltek, az aljzat, a homlokzat hőszigetelt, a nappali KLIMATIZÁLT! A társasház saját gépházában található kondenzációs gázkazános szolgáltatják a fűtést és a használati melegvizet. Fűtés számla téli hónapokban is 12.000 forint (!!!) A társasház közös költségében benne van a kertész díja, a karban tartói díj, a felvonó díja, a garázs biztosítás, ház biztosítás, szemétdíj, takarítás, stb. Gyakorlatilag a 30.000 forintos közös költségért "szolgáltatás" jár, jövőbeni költségekre nem kell számítani! A lakáshoz tartozik 10 m2-es saját, zárt tároló, valamint közös kerékpár tároló. A mélygarázsban liftes, fedett parkoló vásárolható 5.500.000 forintért, mely külön helyrajzi számon van. A teljesen gépesített konyha és a bútorok 80%-a a vételár részét képezik igény esetén. Az ingatlan egy tisztasági festést követően birtokba vehető, kiváló lehetőség bérbeadásra, vagy saját részre, ha a belváros, a kényelem a fő szempont. 1/1-es tulajdonú, tehermentes. Kérem tekintse meg a képek között található ingatlan bemutató videónkat! További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! Vételár: 69.990.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhabútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY