Eladó lakás Sajószentpéter 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sajószentpéter 57 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8285045
Referenciaszám: 65467
Frissítve: 1 napja

Sajószentpéter eladó egyéb lakás 2 szobás: 26,99 millió Ft

26,99 millió Ft
473 508 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 401 Ft
Második évtől
111 976 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Sajószentpéteren, a Móra-lakóparkban, egy 57 nm-es, 2 szobás, erkélyes, igényesen felújított lakást. Elhelyezkedése: - Sajószentpéter, Petőfi Sándor utca - csendes, rendezett környezetben - az utcán, díjmentes parkolási lehetőséggel - közvetlen környezetében: Spar, orvosi rendelő, buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola - Miskolctól 15 perces autóútra Ingatlan: - 57 nm - 2 szoba, konyha, nappali, fürdő, wc - fekvése: DK Műszaki adatok: - tégla épület - alig 1 éve új gázkazán került beépítésre - burkolatai: járólap, illetve laminált lap - új műanyag, hőszigetelt üveggel, redőnnyel ellátott nyílászárók - a felújítás során a vezetékek cseréje is megtörtént - a fürdőszobába új szaniterek kerültek - a nappaliban hűtő-fűtő klíma lett felszerelve - az erkély be lett építve, akár télikertként is funkcionál - rendkívül alacsony rezsiköltségű - közös költsége: 7700 Ft Kiváló befektetési lehetőség a helyi és miskolci nagyipari vállalatok közelsége miatt, ezért könnyen ki is adható, de ha családjával itt képzeli el életét, saját célra is tökéletes választás! Az ingatlan teljes bútorzatával, gépesítve várja új lakóit. Ide már csak költözni kell! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bénó Dóra Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bénó Dóra Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY