Eladó lakás Miskolc 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8250468
Referenciaszám: 31845
Feltöltve: 2 napja

Miskolc eladó egyéb lakás 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
439 705 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálok Miskolcon a Stadion utcában található 68 nm-es, 3. emeleti, TELJESKÖRŰEN felújított, téglaépítésű, 2 szobás, nagy erkélyes, déli fekvésű lakást. Ritkaság az ilyen elrendezésű és méretű felújított lakás, ezért nem érdemes kihagyni a lehetőséget. Az ingatlan tulajdonosai, az elmúlt 2 évben mindent felújítottak a lakáson. Fűtésrendszerét átalakították, saját gázkazánt (Vaillant) telepítettek a lakásba, mely a termosztát és lapradiátorok segítségével biztosítja az otthon melegét. Víz- és villanyhálózatának csöveit és kábeleit kicseréltek, biztosíték dobozába FI relék kerültek. Bejárati ajtaja és nyílászárói, szigetelt műanyagok, melyekre rovarháló és redőny került. A konyha, közlekedő és előszobája laminált parkettát kapott, míg szobáinak parkettáját újra fényezték. Nagy méretű étkezős konyhája, méretpontos konyhaszekrénnyel és egy kamrával rendelkezik. (A kamrában található a gázkazán és a mosógép is!). Fürdőszobájába zuhanyzós sarokkád és mosdószekrény került, a burkolat felújításakor. Új beltéri ajtókat kapott. Minden lámpa energiatakarékos led világítással könnyíti a kiadásokat. Méretes nappalija mindig fényes, napos és korlátlan kilátást biztosít a Bükk-hegységre. Nappaliján keresztül juthatunk az 5 nm-es erkélyére, melynek padlózatára műfű borítás került. Az ingatlanhoz tartozik egy 6nm-es saját, zárható pince és egy lépcsőházi tároló. Lakóközössége kifogástalan, csendes. A társasház komplett tetőszerkezete felújításon esett át. Közvetlen környezetében bevásárlóközpont, boltok, posta, gyógyszertár, iskola és óvda is megtalálható. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes így rövid időn birtokba vehető, megvásárlása esetén. Amennyiben szeretné megtekinteni ezt az ritkán adódó lehetőséget, úgy kérem keressen bizalommal elérhetőségeimen az időpont egyeztetésért vagy kérdéssel kapcsolatban. Megtekintés után minden ajánlatot meghallgatunk.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréz Zoltán Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY