Eladó lakás Miskolc 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc 56 nm
+24 fotó
Hirdetéskód: 8127633
Referenciaszám: 25797
Frissítve: 1 hónapja

Miskolc eladó egyéb lakás 2+1 fél szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
464 285 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 269 Ft
Második évtől
107 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlásra kínálunk Miskolcon, a Győri kapuban egy 2. emeleti, felújított, 56 m²-es, 2+fél szobás, tárolós lakást. Az ingatlan bútorozott, gépesített, és azonnal költözhető állapotban kerül eladásra, ízléses és egyedileg tervezett bükkfa bútorokkal berendezett helyiségekkel, jól záródó fa nyílászárókkal. Az ablakokon redőny található, a bejáratot több ponton záródó, biztonsági ajtó védi, a lépcsőház zárt. Az ingatlan gázkonvektorokkal fűtött, melyek szintén újszerű és karbantartott állapotban várják a fűtési szezont. A lakásban a vizes blokkokban hidegburkolat, a szobákban parketta található. A nappaliban fényerőszabályozós világítás található, továbbá fel lett újítva az elektromos hálózat, sok csatlakozóval és kapcsolható csatlakozóval, valamint TV, internet számára előkészített kábelezéssel. A konyhában egyedi tervezésű, bükkfa bútor van, mely nagy méretű tárolóhelyekkel rendelkezik. Gáztűzhely, elektromos sütő, mikrohullámú sütő, valamint hűtőszekrény is tartozéka ennek az ingatlannak. Az előszobában rendkívül jól pakolható, tágas beépített gardróbszekrény található, fogasokkal és cipőtároló szekrénnyel. A fürdőszobában nagy méretű akril-kád szolgálja a kényelmet, illetve újszerű, takarékos automata mosógép, vízmelegítő és saját fali fűtőtest is található. A lakás a belvároshoz közel található, jó tömegközlekedéssel ellátott, mégis csendes környéken. A ház előtt parkolási lehetőség van, mely ingyenes. 100 méteren belül busz és villamosmegálló, élelmiszerbolt, posta, bank, patika, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola található. A tulajdonos kérésére a lakás kizárólag irodánkon keresztül megtekinthető. Helyiséglista: - nappali - hálószoba - dolgozószoba - fürdőszoba - különálló WC - konyha - kamra Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY