Eladó lakás Fonyód, Balatontól pár 100 m 46 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Fonyód, Balatontól pár 100 m 46 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7686721
Referenciaszám: 3544_845
Frissítve: 10 hónapja

Fonyód eladó egyéb lakás 2 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
1 043 478 Ft/m²
46 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 880 Ft
Második évtől
199 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legfrissebb alkalmi vételként kínált ajánlatunk a Balaton közelében! Teljesen újszerű, igényes földszinti, könnyűszerkezetből épült apartmanokból már csak 2 db eladó! Alapterületük: 46m2-es. Helyiségeik: előtér, nappali konyhával, étkezővel (20,74 m2 – 24,93 m2). 2 szoba ( 9,34 m2- 9,50 m2) Fürdőszoba tusolóval és mellékhelyiséggel (4,30 m2) Az egyik lakáshoz majdnem 40m2-es terasz tartozik. A másik lakáshoz 5m2-es. A hő leadását Hűtő-fűtő inverteres klíma, a melegvízet villanybojler biztosítja. Dupla, hőszigetelt üvegezésű fanyílászárók. Szobák laminált parkettával, egyéb helyiség mázas kerámiával. A teljesen közművesített ingatlanok, külön közműórákkal felszereltek. Az épület külső szigeteléssel ellátott! Mindegyik apartmanhoz autóbeálló grátisz!!! A nagyobb teraszoshoz, automata kapubeállón keresztül a zárt udvaron belül!!! Berendezéssel együtt, egyedi piaci ár alatt kínáljuk! A konyhabútor látványtervvel bemutatva! Összesen 1214 m2-es területen helyezkedik el a társasház, így közös udvarrész és biciklitároló is kialakításra került! A Balatontól csupán kb. 200 méterre. A központ illetve a bevásárlók ( Lidl, Penny, Spar), Piac kb. 5 perc távolságra! Vételár: 48M ft!!! Most csapjon le rá, ha nem szeretne lemaradni! Akár befektetésre, akár nyaralásra, akár nyaraltatásra is tökéletes választás! Ha felkeltette érdeklődését, várom mielőbbi jelentkezését,hogy bővebb információkról is tájékoztassam!!! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortossaját parkolóteraszbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY