Eladó lakás Budapest XX. kerület 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XX. kerület 68 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8259895
Referenciaszám: 32171
Feltöltve: ma

Budapest XX. kerület eladó egyéb lakás 3 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
661 617 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 356 Ft
Második évtől
186 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szereti az egyedi kialakítást, a nagy tereket? Erkélyes lakást keres, ahol szívesen meginná a reggeli kávéját? Befektetésre vásárolna olyan ingatlant, melyet akár 3 egyetemistának is kiadhat? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA!! A The Hunters ingatlaniroda megvételre kínál Pesterzsébet közkedvelt részén, a Török Flóris utcában egy 68nm-es, ERKÉLYES, 3 szobás panel lakást, melynek párja nincs a kerületben. Az ingatlan 2014-ben egy nagyobb felújításon és átalakításon esett át. A konyha új helyet kapott a lakásban. Az egyik szobában kialakítottak egy 14nm-es étkezős konyhát komplett gépesítéssel. Ennek köszönhetően a lakás új konyha tündére, kényelmesen megfőzheti a vasárnapi ebédet. Itt körbe ülheti az asztalt az egész család! A felújítás során minden helyiség új burkolatot és radiátort kapott. Cserélve lettek az ablakok, melyre hővisszaverő fóliát tettek, és újak lettek az ajtók is. Teljes víz és villanyhálózat került beszerelésre. Egyedi tervezésű beépített bútor készült a hálószobába és az előszobába is. A fürdőszobában a kád helyére zuhanykabin került, a wc-ben pedig kialakítottak egy kézmosót. A 3 KLÍMA kiépítése már csak hab a tortán, amely megvédi az egész családod a nagy kánikula ellen! A bejárati ajtót több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték, és beszereltek egy riasztót is. Az elmúlt évben a szobák friss festést kaptak. Néhány hónappal ezelőtt a társasház a panel program keretében külső szigetelést és új nyílászárókat kapott. A ház lakóközössége jó. A szomszédok kedvesek, barátságosak! A közlekedés kiváló. A közelben szinte minden sétatávolságra van. A Közelben van iskola, óvoda, gyógyszertár, SPAR, vegyesbolt, posta, játszótér. Pár percre található a városközpont, ahol PENNY, Interspar, piac, bank, orvosi rendelő és éttermek. Jöjjön el és nézze meg! Le ne maradjon róla!! Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szinaberg Éva The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 547 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szinaberg Éva The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 547 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY