Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 49 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8243294
Referenciaszám: 322974
Feltöltve: 1 napja

Budapest XVII. kerület eladó egyéb lakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
916 327 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
17. Kerület, Rákoskeresztúr részén, központi helyen, az Egészségház utcában kínálok eladásra egy 49 négyzetméteres, 4. emeleti, 1+1 félszobás, loggiás, egész nap fényáradatban úszó, csúsztatott zsalus lakást. A 4 emeletes társasház 1965-ben épült, karbantartott állapotban van, kedves szomszédokkal lakott a lépcsőház kulturált. 2018-ban az ingatlan teljes felújításon esett át, bele értve a teljes villamos hálózatát is. 2023-ban a konyha esett át teljes felújításon a gépészet, burkolatok cseréje is megtörtént, illetve teljesen új, minőségi gépekkel felszerelt konyhabútort kapott. Az előszoba, konyha és a fürdőszoba járólappal, szobák laminált parkettával burkoltak. Komfortérzetünket szolgálja egy a nappaliban felszerelt hűtő-fűtő klíma. Az ingatlan fűtése házközponti, melegvíz ellátását a rezsi optimalizálás érdekében a házközponti melegvíz ellátást kiváltva egy 100L-es modern megjelenésű ARISTON villanybojler szolgáltatja. Bejárati ajtaja 12 ponton záródó biztonsági ajtó, illetve ablakai műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. Parkolni a társasház előtt lehet ingyenesen, jó levegő, minimális gépjármű forgalom jellemezi a környéket. Közös költsége 24.000 Ft/hó ami tartalmazza a lépcsőház takarítást, a társasház világítását, biztosítását és a közös képviseleti díjat, felújítási alapot, valamint a tavaly kedvezményes hitelből megtörtént kazán csere lakásra eső havi törlesztőrészletét is. Komplett rezsi 35-40 ezer Forint/hó mindennel együtt. A lakáshoz tartozik a lakás szintjén egy 6 nm-es tároló fele, valamint a földszinten egy zárható szekrény ahol akár egy babakocsi tárolása is kényelmesen megoldható. A gépesített konyhabútor és a fürdőszoba bútor az ár részét képezik. További bútorok megegyezés alapján. A lakás a hét bármely napján megtekinthető. Kiváló választás egyedül állók, fiatal párok, kisebb családok, házaspárok, vagy akár befektetők számára egyaránt. Jöjjön el,nézze meg,legyen öné ez az álomotthon!!! Infrastruktúrája kiváló, iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőségek, központ pár percre, minden kiszolgáló egység a közelben. AZ ALAPRAJZ ÉS A LEÍRÁS, KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!! IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkélybeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY