Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Sólyatér utca 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Sólyatér utca 72 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7942147
Referenciaszám: 1786_5744
Frissítve: ma

Budapest XIII. kerület eladó egyéb lakás 3 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
1 875 000 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KILÁTÁSSAL AZ ÖBÖLRE!! XIII. kerületben a méltán kedvelt Marina part legújabb projektjében a Duna Terasz Grandéban eladó*** nappali + 2 hálószobás,, hatalmas ( 33nm ) öbölre panorámás terasszal rendelkező , netto 72nm alapterületű lakás!! Az ingatlan a képeken látható állapotban, konyhabútor nélkül kerül értékesítésre. Klíma, riasztó, redőnytokok, nappaliban egy zsalúzia beszerelésre kerül. A lakáshoz tartozik 1 db nagy méretű teremgarázs beállóhely elektromos töltővel , valamint egy 4nm-es szeparált tároló a teremgarázs szinten. ( a megjelölt vételár nem foglalja magába ezeket - értékük összesen 10 millió Ft ) A nagyvárosok folyóparti területei a legnépszerűbb lakóövezetek szerte a világon; ez Budapesten elsősorban a Duna-part ezen szakaszán, a Marina Parton valósult meg. A Duna Terasz Grande elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval , kerékpárral szeretné felkeresni munkahelyét, kedvenc helyeit. 5 perc sétára található a Duna Pláza, ahol mozi, éttermek, kávézók, különféle szolgáltatások és sokféle üzlet várja Önt és családját. Az ingatlant már nem a beruházótól, hanem az első tulajdonostól tudja megvásárolni . Kifizetés után azonnal birtokba vehető. Ez a lakás csodás élettér lehet egy család számára, a körbe napozott lakásból illetve a DNY-i tájolású teraszról látható a Marina öböl. Amerikai konyhás nappalijából két helyen is kijuthat a teraszra. Két hálószobája abszolút külön nyílik az előszobából, így mindhárom szoba külön -külön élettér lehet. Ennek megfelelően jó befektetés is az ingatlan , mert könnyen kiadható magas bérleti díjjal hosszú illetve rövid távra is. Bővebb információt személyesen tudunk adni, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosamerikai konyhaliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY