Eladó lakás Budapest IX. kerület 35 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IX. kerület 35 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8261987
Referenciaszám: 4-09-001
Feltöltve: 1 napja

Budapest IX. kerület eladó egyéb lakás 1 szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
1 328 571 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 134 Ft
Második évtől
192 919 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 4-09-001 AIRBNB TÁMOGATOTT! Budapest IX.Kerületének körúton kívüli részén, a gyönyörűen, frissen átadott Haller park közvetlen közelében, újszerű 2006-ban épült társasházi földszinti, privát kertkapcsolatos ingatlan eladó. A lakás 29 m2-es jó elosztású, ami konyhából, előszobából, szobából, valamint egy állókabinos fürdőszobából áll. A 10m2-es térkövezet privát teraszra a szobánkból könnyedén kimehetünk élvezni reggelenként a madárcsicsergést egy jó ital mellett. Nyílászárói hő és hangszigeteltek, egytől egyig minőségi műanyag nyílászárók redőnnyel felszerelve. A lakásban található előszobabútor, konyhai gépek, kiegészítők mind a vételárrészt képzik. Közvetlen a társasházban szauna valamint fitnesz terem amit csak is a társasház lakói használhatnak! Ennek a kulcsát a 0-24-es portaszolgálati szobába lehet felvenni. Garázs opcionálisan nem tartozik az ingatlanhoz, de van eladó teremgarázshely illetve bérelhető is. Ez a társasház alsó szintjén található. Kiváló lokációjának köszönhetően közvetlen közelbe Semmelweis Egyetem, Ludovika, gimnázium, egyetem, éttermek, egészségügyi centrum, Lurdy ház számos vásárlási lehetőséggel. Infrastruktúra remek! 1 perces sétatávra számos buszmegálló, villamosmegálló. Belmagasság: 2.80m -AIRBNB TÁMOGATOTT! -Privát terasz. -Hűtő-Fűtő klíma. - Liftes társasház. - Fűtése: Házközponti gáz-kazánról. -A ház lakóközössége összetartó, kulturált. -Közös költség: 13.000.-/hó, mely felújítási alapot tartalmaz. -Parkolás utcán, fizetős övezetben vagy vasarolható, akár bérelhető teremgarázshely. Az ingatlanközvetítés vevőink részére díjmentes! Keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázskertkapcsolatosteraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moustafa Adelmár Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 973 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moustafa Adelmár Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 973 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY