Eladó lakás Balatonszárszó 37 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonszárszó 37 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8175883
Referenciaszám: NY011892
Frissítve: 22 napja

Balatonszárszó eladó egyéb lakás 2 szobás: 52,6 millió Ft

52,6 millió Ft
1 421 622 Ft/m²
37 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 166 436 Ft
Második évtől
218 227 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONSZÁRSZÓ üdülőövezetében, pár lépésre a szabadstrandtól, barátságos nyaraló várja boldog, új tulajdonosát! Figyelem, beleszeretős ingatlan! Szeretne egy kis nyaralót a Balaton közelében? Nem szeretne felújítani? Olyan ingatlant keres, ami elég kicsi ahhoz, hogy ne kelljen órákat takarítani, de elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elférjen? Akkor ez a frissen felújított, minimalista kialakítású lakás Balatonszárszón Önre vár! AZ INGATLAN FŐBB JELLEMZŐI: 37 nm alapterületű, melyhez tartozik egy udvari parkolóhely is. Elosztása: konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba+WC, erkély AZ INGATLAN EGYÉB TULAJDONSÁGAI: csupán 6 lakásos, tégla falazatú társasüdülőben található - parkosított, ápolt közös kerttel - kiváló állapotú épület, mely a 70-es években épült - zöldre néző, hangulatos, É-NY-i erkéllyel - hűtő-fűtő klímával - vadonatúj, beépített bútorokkal - teljes bútorzat a vételár részét képezi - meghitt, zöld környezet - kedves szomszédok - műanyag nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak - felújított villany- és vízvezetékrendszer - felújított, élhetőbb belső kialakítású életterek - alacsony fenntartási költség, nincs állandó közös költség - nincsenek zavaró hanghatások, világos és csendes otthon - partközeli - vitorlás, csónak vízretételi lehetőség (sólya) pár méterre Ez az ingatlan ideális választás azok számára, akik szeretnének a Balaton közelében kikapcsolódni. Az ingatlan kiválóan megközelíthető, így a kitűnő közlekedési lehetőségeknek köszönhetően könnyen eljuthat a központba vagy a vízpartra. A környék biztonságos és nyugodt. Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető. A lakás befektetésnek is kiváló, lokációjának köszönhetően könnyedén kiadható. További potenciált jelent az esetlegesen beépíthető lapostető. További információkért, vagy ha megtekintené, várom hívását akár hétvégén is! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1975
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY