Eladó lakás Ajka 40 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Ajka 40 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8109265
Referenciaszám: M276584-4643070
Frissítve: 1 napja

Ajka eladó egyéb lakás 1 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
387 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 49 045 Ft
Második évtől
64 306 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegyében, Ajka-Padragkúton 40 m2-es társasházi lakás eladó. Az ingatlan a település csendes részén található. Az épület falazata kő és tégla. A lakásban található egy közel 25m2-es szoba, nagy konyha, egy előszoba, és egy fürdőszoba. Az ingatlan fűtését gázkonvektorok, és egy kályha biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakáshoz tartozik külön garázs, pince és egy 400 m2 kertrész, amely alkalmas akár kerti kiülő, játszótér, vagy sütögetőhely kialakításához. A lépcsőház állapota átlagos, a lakás könnyen megközelíthető, mivel a földszinten van. A szomszédok csendesek. A lakástól pár perces sétára található bolt, posta, buszmegálló. Ajka városa könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel, de akár a kiépített kerékpárúton biciklivel is. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY