Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Hatvan, Újhatvan 850 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Hatvan, Újhatvan 850 nm
Hirdetéskód: 8083420
Feltöltve: 2 hónapja

Hatvan eladó egyéb kereskedelmi-ipari ingatlan 850 m² alapterületű: 604,43 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
604,43 millió Ft
711 098 Ft/m²
1 538 000 Euro
1 809,41 Euro/m²
850 m²
Alapterület
4000 m²
Telek
Hatvan főutcáján, kereskedelmi, szolgáltató negyedében lévő sokoldalúan hasznosítható 4000nm nagy telekből, a telken utcai üzletház 550 nm. és udvari 300 nm. többosztatú és több bejáratú épületből és 1 elkezdett 380 nm -es épületből álló ingatlanom eladó. Az ingatlan a város főutcáján (30 -as út) a 21 -es (Salgótarjáni) út csatlakozásától kb. 300 méterre van. Buszpályaudvar 500 méterre, a vasútállomás kb. 1 km -re van. . Az üzletház előtt kiépített díjmentes parkolók vannak. Valamint az udvarban is van parkolási lehetőség. Az udvarba, ingatlanra akár pótkocsis teherautó is be tud hajtani. . Az utcai 550 nm üzletháznak az utcára 4 nagy méretű ajtaja nyílik. Az üzletház 2 szintes + 2 pince. Az üzletház egy részében két stabil bérlő van évek óta, megújuló szerződéssel. Mindkettő jó, stabil vevőkörrel rendelkezik. A bérlők átvehetők. . Az ingatlan udvari része a 300 nm. meglévő és a 380 nm. megkezdett építésű épülettel és megegyezés szerinti telekrésszel, külön is eladó. Telekmegosztásban rugalmas vagyok. Az udvari épület belmagassága 3.3 m. Építhető rá emelet is. Az udvari rész csendes, nyugodt, akár idősek otthonának létrehozására is kiváló lehetőség. Fás és szabad területek is tartoznak hozzá. Érdeklődés esetén még számtalan hasznosítási tippet tudok adni. . Az ingatlanban 4 gázóra van. Áram bekötés összesen 480 Amper + különmért 48 A. Vízóra 2 db. Új napelemrendszer 8 KW. Évi átlagos termelése 10.000 KW. . Az üzletházra sokféle kereskedelmi és szolgáltató tevékenység be van jegezve. Az ingatlan kialakítása, nagysága, kiváló elhelyezkedése szinte határtalan hasznosítási lehetőséget biztosít. Fejlesztésre és hosszútávú megélhetés biztosítására is egyaránt alkalmas. Az mellett, hogy biztos, jövedelmező, értékmegőrző befektetés. . Az ingatlanhoz igény esetén 5 milliós alaptőkével több mint 30 éves, tehermentes, tiszta kft. is tudok adni. A KFT. sokféle tevékenységre jogosult. Kereskedelemtől a szolgáltatáson át a gyártásig. A céget tudom adni az ingatlanrészhez vagy az egészhez is. . A vételárat elsősorban Euróban kérem. Ami 1.538.000 Euró. Az ingatlan magánszemély tulajdona. Per, teher és igénymentes. Fizetés után azonnal átírható.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb kereskedelmi-ipari ingatlan
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramsaját parkolókertjó beosztásúbelsőkertvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 437 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 437 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY