Eladó ház Zomba 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zomba 59 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7935578
Frissítve: 2 hónapja

Zomba eladó egyéb ház 2+1 fél szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
161 017 Ft/m²
59 m²
Alapterület
1664 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 060 Ft
Második évtől
39 414 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó telek, felújítandó vagy bontandó házzal Zombán ‼️ Eladó telek, és rajta felújítandó vagy bontandó házzal Zombán, egy csendes, nyugodt utcában, a Szabadság utcában. A telek közművesítve van, áram és víz bekötésre került, gáz is van a telken. A ház erősen felújításra szorul, vályogfalakkal rendelkezik. A ház alapterülete 59 m², a teleké 1664 m². Az udvar hátsó részében egy hosszúkás kert található, mely alkalmas lehet gazdálkodásra is. Az ingatlanban 3 helyiség alkalmas lehet egy konyha, és két szoba kialakítására (az egyik belmagassága nagyobb), mely kialakítása az új tulajdonos feladata, ezenkívül fürdőszoba WC-vel, és egy kisebb előszoba/előtér található az ingatlanban. Az ingatlanhoz közvetlenül kapcsolódik egy tároló, egy füstölő, és egy spájz is. Az ingatlan tehermentes, azonnal megvásárolható. ? Zomba fejlett és folyamatosan fejlődő nagyközség, infrastruktúrája kiváló, közel van Bonyhádhoz, Szekszárdhoz és Tamásihoz is. Az ingatlantól nem messze található ? iskola, óvoda, ? buszmegálló, ? étterem, és egy gyönyörű park . A községben továbbá gyógyszertár, ? orvosi rendelő, ? bolt, benzinkút, stb. található. A tömegközlekedés is kiváló, a nap minden órájában lehet utazni. Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem keressen további információkért keressen telefonon!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízkomfort nélkülikocsibeállókertcsendesvilágospanorámaétkezőkamramelléképületbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pál Noémi
+36 30 986 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pál Noémi
+36 30 986 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY