Eladó ház Zalaszentgrót, Aranyod 30 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaszentgrót, Aranyod 30 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8252091
Referenciaszám: NY012055
Frissítve: 5 napja

Zalaszentgrót eladó egyéb ház 3 szobás: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
116 667 Ft/m²
30 m²
Alapterület
5618 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az egyedülálló nyaraló Zalaszentgrót Aranyodi részén található, egy csendes, eldugott erdős területen, amely kiváló lehetőséget kínál a nyugalom és a természet közelségének élvezetére. Az ingatlan megközelítése földúton lehetséges, így garantált a magánélet és a zavartalan pihenés. Az ingatlanok két külön helyrajzi számon találhatóak, amely lehetőséget nyújt további fejlesztésekre vagy külön felhasználási célokra. Az egyik épület vályogból készült , a másik pedig egy szintes téglaépület, alatta pincével. Mindkét épület felújítást igényel, így az új tulajdonos saját elképzelései alapján alakíthatja ki a nyaralót és vendégházat.Jelenleg nem kapcsolódnak közművek, így teljesen önellátó rendszerek kialakítására nyílik lehetőség, például napelemekkel, víztározóval vagy egyéb alternatív megoldásokkal. A nyaralót körülvevő terület csendes és zöld, tökéletes menedék azok számára, akik elvonulnának a város zajától, és az erdő nyugalmát keresik. A terület teljes elszigeteltséget biztosít, így ideális természetkedvelőknek, valamint azoknak, akik szeretnének egy saját, rejtett pihenőhelyet kialakítani. A tulajdonjog átruházásához kifüggesztési eljárás szükséges. Ezek az ingatlanok kiváló lehetőség azoknak, akik egy eldugott nyaralót keresnek a természet közepén, távol a városi élet zajától, és szeretnék saját kezükbe venni az épületek felújítását, vagy csak szomszédmentes környezetben pihenni.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Májer Kinga Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Májer Kinga Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY