Eladó ház Zalakaros 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalakaros 115 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8252115
Referenciaszám: NY012079
Feltöltve: 1 napja

Zalakaros eladó egyéb ház 6 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
286 087 Ft/m²
115 m²
Alapterület
987 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A méltán híres zalakarosi fürdőtől 700 méterre elhelyezkedő panorámás ingatlan lehet az Öné. A családi ház két szintes, akár több részre is kialakítható. Akár állandó otthonnak, akár nyaralónak, vagy kiadásra is tökéletesen alkalmas. A földszinti rész 84 nm-es, a teret 4 szoba, 2 konyha, fürdőszoba és 2 wc alkotja, 2 külön bejárattal rendelkezik. A tetőtérbe külső lépcső visz fel a nagyméretű teraszra, melyről szép panoráma tárul elénk. Itt szabadon alakítható bő 30 nm-es területtel gazdálkodhatunk. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvizet villanybojler adja. A ház részben alá van pincézve. Az ideális méretű telek igen jó minőségű termőfölddel rendelkezik, alkalmas akár biokertészkedésre is. Jelenleg megtalálható benne málna, eper , szőlő is. A kert végében kisméretű tárolóban lehet a kerti szerszámokat elhelyezni. Az udvarban 2 autónak van hely a biztonságos parkolásra, ez akár bővíthető is. Az ingatlan jelenlegi állapotában felújítást igényel, az új tulajdonos saját igényeire szabhatja, alakíthatja. A zalakarosi gyógy és élményfürdő minden évszakban nagyszerű szórakozást, pihenést nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Zalakaros ideális hely a környék felfedezésére, Keszthely, Hévíz, a Balaton 30 km-re, Nagykanizsa 16 km-re található. Zalakaroson rengeteg szórakoztató program elérhető a családok, párok részére. Kicsik és nagyok is megtalálhatják a neki tetsző szórakozási lehetőségeket. Hívjon bizalommal, egyeztetés alapján rugalmasan megtekinthető ez a remek ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1986
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY