Eladó ház Tóalmás 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tóalmás 47 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7944786
Referenciaszám: NY011523
Frissítve: 1 hónapja

Tóalmás eladó egyéb ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
636 170 Ft/m²
47 m²
Alapterület
299 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapesttől 50 km-re fekvő,Tóalmás üdülőövezetében téglafalazatú, amerikai konyha-nappalis 47 nm hasznos lakóterű nyaraló!! Elmúlt 2 évben belső felújítások történtek, új műanyag nyílászárók, víz, villany, fűtés, fürdőszoba, konyhabútor, burkolatok. Tóalmási strand 2 perces séta távolságra van. Pár perces sétával elérhető a település központja , óvoda, iskola, üzletek, hivatalok ezáltal állandó lakhatásra is alkalmas lehet az ingatlan. Piaci hitellel is megvásárolható. Ingatlan leírása: -Összközműves, ipari árammal. -A féltetővel fedett 10 nm-es teraszról léphetünk az előtérbe. -A lakótér földszintjén konyha/étkező/nappali, fürdőszoba, külön wc helyiség található. -A tetőtérben 2 hálószoba és egy számítógépes kuckó lett kialakítva. -Új műanyag nyílászárók. -Új igényes fürdőszoba. -Új konyhabútor, mely az ár részét képezi. -Fűtése kandallóval és elektromos Nobu panelekkel is megoldott, meleg víz ellátása villany bojlerról működik.. -Körbekerített 299 nm-es porta, fele részén konyhakert van kialakítva, gyümölcsfákkal. -Új tároló. Tóalmás Pest megye északkeleti határán, Budapesttől 55 km-re fekszik. Megközelíthető a főváros felől a 31-es főúton Tápiószecsőn át, Jászberényből ugyancsak a 31-es úton, Nagykátán és Szentmártonkátán keresztül, valamint az M3-as sztrádán Gödöllőnél vagy Aszódnál letérve a Valkó–Vácszentlászló–Zsámbok ill. Tura–Zsámbok útvonalon. Gyógy- és strandfürdő a kempinggel a község északkeleti részén, a Hajta-patak mellett található. Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen! Ha vágyik egy nyugodt, zöldövezeti családias környezetbe, tekintse meg az ingatlant! Hitelre van szüksége!? Irodánkban bank semleges illetve teljes körű ügyintézéssel várjuk! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak, pontosságukért felelősséget nem vállalunk.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Erkély:
4 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kosztolányiné Nagy Zsuzsanna Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kosztolányiné Nagy Zsuzsanna Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY