Eladó ház Sümeg 79 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sümeg 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8281116
Referenciaszám: H492593
Frissítve: 3 napja

Sümeg eladó egyéb ház 2 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
315 190 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1633 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT HIRDETÉS CSAK AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN!!! Eladó egy kiváló geológiai adottságokkal rendelkező telek gazdasági épülettel Sümeg, Szőlőhegyen. A sümegi szőlőterület eredetvédelemmel rendelkezik: a világ második legkisebb önálló apellációja, amely megkapta ezt a minősítést, így a terület szőlőtermesztésre is kitűnően alkalmas, ha valaki egyedi ízjegyekkel bíró borokat kíván készíteni. A területen ugyanakkor jelenleg nincs se szőlő, se arra vonatkozóan visszatelepítési kötelezettség, így más művelési ágba is gond nélkül átsorolható. A szőlő besorolású telek 1633 m2-es, rajta egy hétvégi háznak, de akár állandó lakhelynek is átalakítható gazdasági épület áll. A 44 m2-es alsó szintet egy szoba, egy borospince és egy tároló helyiség alkotja. A felső szintre kívülről, egy külső lépcsőn érkezünk, de mielőtt belépnénk, a tekintetet magával ragadják a sümegi Várhegyen az ég felé nyújtózó középkori várfalak. Tiszta időben a telekről a Balaton és az Alpok is szabad szemmel látható. A teraszról egyaránt megközelíthető a bejáraton keresztül az előszoba, valamint a napfényes lakószoba is. A bejárattal szemben egy konyhaként és egy fürdőszobaként befejezésre váró helyiség kap helyet. A teraszról újabb külső lépcsősoron juthatunk fel a padlástérre, amely igény szerint beépíthető. Az emelet és a padlástér alapterülete 36 - 36 m2. Az épület betonalapot és betonfödémeket kapott, falazata tégla. A tetőszerkezet nagyon jó állapotú, palalemezzel fedett. Az épület száraz, falai nem vizesednek, nem áznak. Közművekből a vezetékes víz és villamos áram (1x16 A) be van kötve. Az esővíz gyűjtésére egy kb 6 m3-es ciszterna van kialakítva. A telekre földút vezet fel, amely ugyanakkor rendszeresen karbantartott, így a terület télen és nyáron is könnyen megközelíthető. Az utat a közeljövőben várhatóan aszfaltozni fogják, ugyanis a város pályázatot nyert annak megvalósítására, jelenleg már csak a tervezés és a kivitelezés van hátra. A legközelebbi buszmegálló 650 méterre van a háztól, a közelben több nagy élelmiszeráruház (Spar, Lidl, Tesco) is található. A Balaton 20 percre, a híres hévízi tófürdő 25-30 perces autóútra, míg Keszthely, a Balaton fővárosa 30 percre található Sümegtől. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiripolszky István Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiripolszky István Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY