Eladó ház Sénye 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sénye 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8253475
Referenciaszám: NY012074
Feltöltve: 1 napja

Sénye eladó egyéb ház 4 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
530 769 Ft/m²
130 m²
Alapterület
3573 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IDILLI ZALAI KIS FALUBAN, SÉNYÉN KÍNÁLUNK ELADÁSRA ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA IS ALKALMAS IGÉNYES ÁLOMNYARALÓT A KÖZSÉG FELETTI SZŐLŐHEGYEN. A 3573 m2-es téglalap alakú, romantikus teraszokkal tagolt, gyümölcsfás, ligetes telek nyugati tájolású lankán helyezkedik el. Mindkét vége aszfaltúton megközelíthető. Fenti részén egy alpesi típusú faház is rendelkezésre áll több vendég elhelyezésére. A mesés szépségű,- némi Makovecz stílust is képviselő - házat mintegy 20 éve német család álmodta meg és kiviteleztette mindenre kiterjedő gondossággal, a kényelem, és praktikusság esztétikus harmóniájával. Jelenlegi tulajdonosai kisebb fejlesztéssel még kellemesebbé tették az itt tartózkodást. Az épület főbb műszaki jellemzői: - 38-as tégla falazat. - BRAMAC cserép fedés - 2 réteg talajnedvesség elleni szigetelés. szarufák közt hőszigetelő paplan. - Villanyáram: 3 fázisú is bevezetve: - Vízellátás 90 méter mély fúrt kútból hidroforral, a víz bevizsgált, iható minőségű. - Fűtés : cserépkályha, a galérián két, éjszakai árammal működő villanykályha. - Szennyvíz: Épített, zárt rendszerű, két fázisú tárolással megoldott, öntözésre alkalmasra tisztítva. Az épület használati beosztása: Hatalmas, L alakú, részben fedett teraszról nyílik a földszinti közlekedő, konyha ( mosogatógéppel, villany kerámia főzőlappal, elektromos-és mikrohullámú sütővel ), fürdő ( zuhannyal wc-vel, bidével, mosógéppel ) és lakószoba. Az egy légterű galéria két oldalán hálóhelyiségek, igény szerint szeparálhatók. Több helyütt ideális helykihasználással tervezett beépített szekrények. A fenti helyiségek hajópadlósak, fa burkolatúak, ami különösen kellemes meleg érzetet ad. Kívülről érhető el egy boltíves pinceborozó, végében bortároló. Jól felszerelt nyitott nyári konyhát rendeztek be a terasz sarkában. Az épület oldalánál egy ugyancsak külső megközelítésű toalett kézmosóval, mellette szerszámtároló. Két autónak alkalmas garázs is található a telken. Az udvaron kerti sütögető, hinta. Az ingatlan gondosan karban tartott, csak nyaralóként használt, kiváló állapotú. Per-és tehermentes, a földtörvény hatálya alá esik, ezért adásvételkor kifüggesztendő. Sénye a Zala folyó bal partján vonuló dombság közt meghúzódó kedves ősi kis település. Csak egy 2 kilométernyi, szőlőhegyek, erdők közt kanyargó úton elérhető csendes, jó levegőjű, biztonságos zsákfalu. 70 fős állandó lakosságát a helyi gyökerűek mellett a rekreációs célból ide költözött magyarok és németek teszik ki. Hévíz és a Balaton 20 perc alatt elérhető kocsival, közel a kehidakustányi, zalaszentgróti élményfürdő, a Szentmihály pusztai lovasparadicsom, vagy a horgásztaváról, kastélyszállóiról golfpályájáról ismert Zalacsány . A fenti ingatlant ajánlom mindazoknak, akik a fürdőzés, nyaralás programjai után egy csendes helyen szeretnének feltöltődni, vagy állandó lakhelyül a nyugalmas falusi életteret választják . További információért illetve ha meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérem, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
2004
Terasz:
70 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY