Eladó ház Révfülöp 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Révfülöp 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8188614
Referenciaszám: NY011930
Frissítve: 20 napja

Révfülöp eladó egyéb ház 3 szobás: 29,99 millió Ft

29,99 millió Ft
599 800 Ft/m²
50 m²
Alapterület
573 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 894 Ft
Második évtől
124 422 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Révfülöp belterületi részén, szinte a Balaton partján vált eladóvá ez a kő építésű, lakóingatlanként bejegyzett házrész. A házrészhez 301 m²-i terület tartozik, melyet egy 1/1-es tulajdonjogú, külön helyrajzi számon található 272 m² nagyságú (így összesen 573 m²) kert egészít ki. Az ingatlan masszív kő alappal rendelkezik és maga a lakótér is kő építésű, felújítandó. A területre a gázcsonk, a csatorna és a víz bevezetésre került, az áramot az ingatlanba bekötötték. A házban a következő helyiségek kerültek kialakításra: pince, konyha, nappali-étkező rész, kamra és padlásfeljáró, 2 szoba (az egyik külső ajtón közelíthető meg), valamint egy régi kialakítású mellékhelyiség. A terület zárt, több autó egyidejű parkolása is lehetséges a saját használatú udvaron belül. Az ingatlan kiürítése folyamatban van. Az ingatlan elhelyezkedését figyelembe véve hosszú távú befektetésnek is kitűnő választás! A ház karnyújtásnyira található az összes vásárlási és strandolási lehetőségtől, buszmegállótól és vasútállomástól, az éttermek, kávézók is csak egy rövid sétára vannak, így autóba ülni sem szükséges, de ha mégis kirándulni támadna kedvük, a Badacsony, a Káli-medence, Tihany és minden egyéb kirándulási - és kikapcsolódási lehetőség rövid távú autóúttal elérhető. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem keressen meg az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY