Eladó ház Pilisszentkereszt, Dobogókő 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisszentkereszt, Dobogókő 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213879
Referenciaszám: NY011997
Frissítve: 22 napja

Pilisszentkereszt eladó egyéb ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 024 359 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1156 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dobogókő szívében eladó a sípálya közelében egy téliesített családi ház, mely üdülőnek van nyilvántartva a Földhivatalban. A ház alkalmas akár apartman ház kiadására is ( az engedélyt az önkormányzat 8 fő pihenésére adja ki) A telek napos, rendezett, ápolt 1156 nm. A ház belterületi sarok telken helyezkedik el, tégla falazatú, 78 nm. Három szobából, egy amerikai konyhás "L" alakú nappaliból, valamint egy fürdőszobából, külön WC, és garázsból áll. A ház déli és nyugati oldalán terasz lett kialakítva, mely tavasztól - télig csábítja az embereket az ott tartózkodásra. A garázs külön bejáratú, egy autó beállására kiválóan alkalmas Az elmúlt évben ( 2023-2024 ) A TELJES HÁZ FELÚJÍTÁSRA KERÜLT : - Teljes tetőszerkezet, - aljzat kiegyenlítve, új szigetelést kapott és burkolatot - víz, villany- szennyvíz hálózat vezetékei kicserélve. - Az áram bővítve 3*32 A -re, "H" tarifa bevezetve. Éjszakai áram - Nyílászárók kicserélve, műanyag terasz ajtókra és ablakokra. - Teljes fürdőszoba felújítás - komplett konyha bútor és műszaki berendezések cseréje - Körbe a ház 10 cm szigetelést kapott, a födém +20 cm-t, ( így összesen 30cm szigetelés van. ) - terasz újból burkolva Télen a fűtés cserépkályhával egy kis kandallóval, valamint 2 db hűtő-fűtő klímával megoldott. A klíma 3,5 KW/ db - 22 fokig fűti a házat. A megközelítése az ingatlannak aszfaltos úton lehetséges. Busz végállomástól 4-5 perc sétával. Ha egész évben jó levegőn , nyugalomban, természet közelben szeretne élni, nem szeretne építkezni, nézze meg az ingatlant érdemes!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1997
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY