Eladó ház Pilis 260 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilis 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8210303
Referenciaszám: 1401_10838
Frissítve: 19 napja

Pilis eladó egyéb ház 7 szobás: 102 millió Ft

102 millió Ft
392 308 Ft/m²
260 m²
Alapterület
840 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 322 746 Ft
Második évtől
423 177 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két generáció együtt élésére alkalmas , rendkívűl igényesen megépített és megálmodott családi házat kínálok. 840 nm-es sarokteleken helyezkedik el két lakó épületből áll. Az udvar szinte térkövezve , ácsolt szaletli építményekkel tarkítva. A nagyobbik lakóház vegyes falazattal épült , 145nm-es alapterületű ,cserepes lemez héjazatú, szigetelve ,és színezve. Benne 3 hálószoba , nagy nappali , fürdő wc , gardrob , közlekedő helység kialakítású , illetve udvari bejárással nagy méretű konyha. Igényesen megépítve , burkolva , központi fűtéssel , klímával ellátottan. A második ház , 2020-ban épült beton alapon , tégla falazattal , beton födémmel és cserepes lemez héjazattal. 115 nm-es hasznos alapterülettel , benne óriási nappali konyhával , háló szoba , nagy méretű fürdő sarokkáddal ,és hidromasszázsos zuhany kabinnal. Padló és radiátoros fűtéssel. A kazánházban külső bejáratú fürdő s és mosó konyha lett kialakítva. A 2020-ban épült ház, a mai elvárások szerint épült. Elosztása a következő: Amerikai konyhás nappali, (itt a konyhát a vevőnek kell megterveztetnie saját ízlésére), egy hálószoba, és a fürdőszoba, toalettel együtt. Az épülethez tartozik udvari bejáróval egy kis zuhanyzó, toalettel együtt. Az udvar viakoloros fűvesített, ki van alakítva egy fedett gépkocsibeálló, és egy hatalmas nagy kerti szaletli, ahol lehet sütögetni, és a családi összejöveteleket rendezni. Az ingatlanok fűtése gázcirkóval, padlófűtéssel radiátorral történik. A nyílászárók szúnyoghálóval redőnnyel felszereltek, a bejárati ajtó, mind két ingatlannál elektromos redőnnyel felszerelt. Mind két ingatlan tiszta rendezett, igény szerint tisztasági festéssel költözhető. Nagyon jó helyen van az ingatlan, közel a központhoz, de mégis csendes utcában. Az ingatlan Budapesttől, 35 km-re van, Pilisen a központól, pennytől kb 2 km távolságra található, megközelíthető autóval az M4-es autópályán, 4-es autóúton, vagy vonattal lehetséges. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján bizalommal. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, várom a hívását. Amennyiben van eladó ingatlanja, köszönettel, és tisztelettel vesszük, ha velünk dolgozik. Ügyfeleink részére, szükség esetén ügyvédi hátteret, energetikai tanúsítvány készítőt, hiteltanácsadót, és értékbecslőt tudunk biztosítani.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakocsibeállógarázskertteraszmelléképületklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY