Eladó ház Markaz 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Markaz 48 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8184100
Referenciaszám: NY011914
Frissítve: 1 hónapja

Markaz eladó egyéb ház 2 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
531 250 Ft/m²
48 m²
Alapterület
469 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 686 Ft
Második évtől
105 794 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a hangulatos nyaralót, mely egy igazi gyöngyszem a nyugodt és csendes Markazon. Az ingatlan 48 nm 469 nm-es telekkel rendelkezik. Egy tágas szoba lent és 22,44 nm es tetőtér van kialakítva hangulatos kilátással a Mátrára. Jellemző: -Terasz:15,8nm - Konyha:7nm -Fürdő:2,78nm -Szoba 14,83nm -Tetőtér:22,44nm Egy jó állapotú, használatra kész csónak az ár részét képezi amihez mozgatáshoz futőmű is tartozik! Az ingatlan állapota kiváló, és az elektromos fűtésnek köszönhetően minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít. Az ingatlan kerti tárolóval is rendelkezik, és a rendezett kert gondozására is lehetőséget nyújt. Gyönyörű kert és termő gyümölcsfák díszítenek. Az ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a természet közelségét és a saját termesztésű gyümölcsök előnyeit. A csendes környék biztonságos és nyugodt életet biztosít az akár itt lakóknak is. Az ingatlan vízpart közeli, így a tó közelsége is különleges élményt nyújt. Az autós közlekedést tekintve pedig a környék jól megközelíthető, így a környező települések is könnyen elérhetőek. Ha Ön családos, és egy olyan nyaralót keres, mely nyugodt és biztonságos környezetben található, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítségükre leszünk.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Terasz:
15,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zoltánné Zsani Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zoltánné Zsani Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY