Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8236170
Referenciaszám: NY012004
Frissítve: 3 napja

Lukácsháza eladó egyéb ház 1 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
309 375 Ft/m²
32 m²
Alapterület
874 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 325 Ft
Második évtől
41 073 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazi kis ékszerre bukkantunk Lukácsházán, egy csendes, hegyvidéki környéken, mely tökéletes választás az első lakásvásárlók számára. Az ingatlan egy 874 nm-es telken található, melynek 32 nm-es hasznos alapterülete egy szobából áll. Az ingatlan állapota átlagos, de a fűtésről egy kályha gondoskodik, ami a hideg téli estéken is kellemes meleget biztosít. Az ingatlan környezete kiváló lehetőséget nyújt a természet szerelmeseinek, akik a hegyvidéki tájban szeretnek túrázni, kirándulni. A környék csendes, nyugodt, így a pihenésre vágyók is megtalálják itt a számításaikat. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a közeli főútvonalak könnyen elérhetőek, így a városi forgatag is könnyen elérhető. Az ingatlan közelében található több kisbolt, ahol mindent beszerezhetünk, amire szükségünk van. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így akár a városba is könnyen eljuthatunk. Ha szeretnél egy csendes, hegyvidéki környezetben élni, akkor ez az ingatlan tökéletes választás számodra. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz, keress minket bizalommal! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY