Eladó ház Kiskunfélegyháza, 5401 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiskunfélegyháza, 5401 50 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8247899
Feltöltve: 2 napja

Kiskunfélegyháza eladó egyéb ház 2 szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
358 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1635 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 639 Ft
Második évtől
74 263 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tanya Kecskemét és Kiskunfélegyháza között a kunszállási bekötő úton! A Tanya 50 négyzetméteres kétszobás, összkomfortos ingatlan. Az 1980 években beton alapra épült, vályog téglából. Vízszigetelése megoldott, a falazat száraz jó állapotú. A tető ácsolt fa szerkezetből és kerámia cserépből készült. A Házhoz tartozik még egy kazánház amiben egy működő képes vegyes tüzelésű kazán és egy gázkazán található. A radiátoros központi fűtés a házból termosztáttal szabályozható. A ház rendelkezik még egy kéménnyel amibe kisebb fatüzelésű kályha köthető. A fürdőszobában tusoló, wc, mosdókagyló és a mosógép kiállás van, illetve a használati meleg vizet elektromos bojler állítja elő. A többi melléképületben raktározási, állattartási, élelmiszer tárolási lehetőségek vannak. A fedett helyeken bográcsozási lehetőség, működőképes 150 cm mély kemence, és grillező található. A ház kertel tökéletes életvitelszerű lakhatásra, hobbinak, hétvégi háznak vagy csupán befektetésnek is. Kis rezsivel fenntartható. Vezetékes gáz, hálózati áram, fúratott kút és egyéni derítővel rendelkezik. A közlekedés jó, közvetlen aszfaltozott út kapcsolatos. A berendezési tárgyak, bútorok külön megállapodás szerint eladó. A helyi járatos busz és a kunszállási vasút állomás 300 méteren belül van. Közúton Kecskemét 19 km, Kiskunfélegyháza 11 km, Kunszállás 3 km. A tanyához tartozó földterület 1635 nm, igény szerint az áron felül még vásárolható hozzá egy kisebb szomszédos földterület. Gazdálkodásra is alkalmas a terület, a fúratott kút újszerű, megbízható vízforrás. Az ingatlan per és tehermentes, kifüggesztéses eljárás alá tartozik! Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villanygázvízösszkomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűkamrateraszmelléképületbútorozotthőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makány Aurél Global Home Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 420 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makány Aurél Global Home Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 420 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY