Eladó ház Kisapáti 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisapáti 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8220987
Referenciaszám: NY012016
Frissítve: 20 napja

Kisapáti eladó egyéb ház 4 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
900 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
10317 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretne zavartalanul pihenni, elvonulni kicsit vagy szívesen élne egy önfenntartásra alkalmas birtokon akkor érdemes megtekintenie ezt az ingatlant. A képek nem adják vissza a hely varázsát: a terület bármely pontjáról valamelyik tanúhegy panorámája tárul elénk. KIEMELT MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! A birtokot alkotó több mint 1 hektáros terület két helyrajzi számon található, kifüggesztés köteles. Középpontjában áll az egész évben lakható főépület melynek alapterülete 55 m2, a tetőtér is beépítésre került és a ház teljes alapterülete alatt száraz, boltíves pince húzódik. 2006-ban bővítették a ház alapterületét és így 4 hálószoba, kettő fürdő (külön wc ) és egy konyha-étkező került kialakításra. - a tető szigetelt, cserép héjazattal - borovi fenyőből készült hőszigetelt nyílászárók - fűtéséről két, dupla oldalú cserépkályha és távolról is irányítható elektromos fűtőpanelek gondoskodnak - a ház tetején 2,5 kw-os napelemrendszer, még 8 évig szaldó elszámolásban A házba jelenleg a megbízható hozamú kút vize van bevezetve szűrőrendszeren keresztül,plusz egy 22,5 m3-es ciszterna is kapcsolódik hozzá melyről a terület távolabbi pontjai is öntözhetők. A vezetékes víz kiépítése/ bevezetése folyamatban, várhatóan az év végére megtörténik. A meleg vizet szintenként 1-1 elektromos bojler biztosítja, külön kapcsolhatók és távvezéreltek. A ház melletti kertben a kb. 50 m2-es gazdag élővilágú tó partján épült kerti pavilon és játszótér biztosítja a pihenést a család tagjainak. A külön helyrajzi számon fekvő és saját útkapcsolattal is rendelkező présház felújítása után nyaraltatásra is használható. Nagyobb baráti társaságnak is optimális lehet, hiszen külön szférát biztosítana. - az épület 100 m2 feletti alapterületre bővíthető - napelemrenszerre 2033 végéig szintén szaldó elszámolásban - 25 m2-es boltíves pince és elvehetetlen panoráma a Csobáncra A birtokon található szőlő ( olaszrizling, szürkebarát és irsai olivér ), közel 30 gyümölcsfa ( cseresznye, kajszi- és őszibarack, szilva,ringló, körte, alma ) 6 diófa és mandulafák teszik még értékesebbé ezt a kivételes ingatlant. A Szent György- hegy a Balaton- felvidék egyik igazán érintetlen, nyugodt és vadregényes helye. A Balaton is pár perc alatt elérhető, nagyobb bevásárlásra pedig a 2 km-re fekvő Tapolcát ajánljuk. Ha kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni, várom megtisztelő hívását a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mogyorósi Anita Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mogyorósi Anita Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY