Eladó ház Kisapáti 61 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisapáti 61 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8218336
Referenciaszám: NY012015
Frissítve: 20 napja

Kisapáti eladó egyéb ház 1 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
654 098 Ft/m²
61 m²
Alapterület
3126 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szent György-hegy Kisapátihoz tartozó részén vált eladóvá ez a 3126 m²-es zártkerti, 3%-ban beépíthető terület, amelyen a 80%-os szőlőbetelepítés a jelenlegi tulajdonos által megtörtént. A terület két oldalról is közvetlen útkapcsolattal rendelkezik és aszfaltos úton könnyedén megközelíthető. A telken jelenleg egy nettó 61 m²-es bazaltkőből álló épület / pince található, ez igény esetén felújítható. Elosztását tekintve jelenleg egy pince előkészítőből, borospincéből, szobából és tárolóhelyiségből áll. Közművek közül a víz és áram (3x20 Amper) telken belül található. A terület teraszos kialakítású, felső részére 320 tőke (2 éve telepített) Ottonel Muskotály, 300 tőke Sauvignon Blanc, valamint 10 tőke Cabernet Sauvignon szőlő került betelepítésre. A telek alsó részén található pince helyére pedig a jelenlegi tulajdonos által egy már engedélyeztetett terv áll rendelkezésre egy új gazdasági épület megépítéséhez . A környezet és a terület adottságait szem előtt tartva készült tervdokumentáció alapján a leendő tulajdonos az idő- és költségigényes tervezési és engedélyeztetési folyamatot maga mögött hagyva építheti meg az épületet, amennyiben igényt tart a tervekre. A tervezett épület az alsó/ pince szinten nettó 54 m²-es alapterületű, földszinten nettó 60 m²-es, a tetőtérben pedig nettó 18 m²-es. Az ingatlan Kisapáti központjától pár perces autóútra található. A telek egészéről rálátást kapunk a Badacsonyra, Csobáncra, Gulácsra,miközben a telek mögött ott magasodik a Szent György-hegy is. ,Átmenő forgalomtól mentes utcában helyezkedik el, elhelyezkedéséből adódóan pedig a csend és a nyugalom adott. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal és a hozzá kapcsolodó dokumentációval kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY