Eladó ház Kemendollár 36 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kemendollár 36 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8201230
Referenciaszám: NY011967
Frissítve: 17 napja

Kemendollár eladó egyéb ház 1 szobás: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
125 000 Ft/m²
36 m²
Alapterület
3985 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegtől alig 16 km-re, Zala megye északi részén, egy apró település, Kemendollár szőlőhegyén kínálom megvételre ezt a 3 985 nm-es birtokot, melyről csodaszép panoráma tárul elénk. A terület felső részén több sor szőlő, a ház körül és az alsó részen számtalan, bő termésű gyümölcsfa van. Hosszan aszfaltos, majd az utolsó körülbelül 200 méteren murvás/kavicsos út vezet az ingatlanhoz. A telken egy jó állapotú, tégla falazatú épület található szoba, konyha, pince helyiségekkel, a ház előtt majd 12 nm-es fedett terasz, mellette hangulatos tűzrakóhely, illetve kerti illemhely. Az épület tovább bővíthető, a beépíthetőség 3 %. A fűtés hagyományos módon megoldott, a vízellátást esővíz-gyűjtéssel vagy kútfúrással lehetne biztosítani, a kiépített vezetékes vízhálózat körülbelül 300 méterre található. A villamosenergia-hálózat körülbelül 100 métere van, így az arra való rákötésre van lehetőség, vagy napelemeket is lehet telepíteni. Rendkívül csendes, nyugodt környezet, ahová a gépjárművek zaja sem szűrődik be. A szőlőhegy tetején lévő kápolnától és a várról Zala megye egyik legszebb panorámája tárul elénk. A nyaraló tehermentes, egy tulajdonosa van. A földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya! Két helyrajzi számon nyilvántartott, telekkönyvi besorolása gyümölcsös (1 358 nm), szőlő és gazdasági épület (1 655 nm), illetve rét (972 nm). Kemendollárnak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Zalaegerszegtől 16 km-re, Zalaszentgrót városától 21 km-re, Hévíztől 42 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 46 km-re található. A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül. Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Terasz:
11,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY