Eladó ház Gomba 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gomba 56 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8257380
Referenciaszám: NY012093
Feltöltve: ma

Gomba eladó egyéb ház 2 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
642 857 Ft/m²
56 m²
Alapterület
280 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 910 Ft
Második évtől
149 357 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha a természet közelsége és a horgászat iránti szenvedély vezérel, ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Gomba község üdülőterületén, a horgászok által közkedvelt vízparttól csupán 150 méterre található ez a háromszintes, télen-nyáron lakható téglaépület, amely ideális választás akár állandó otthonnak, akár nyaralónak vagy hétvégi kikapcsolódásra alkalmas horgásztanyának. Az épület: A ház 3 szinten kínál kényelmes lakhatási lehetőséget, így akár nagyobb család vagy baráti társaság számára is ideális választás. Az ingatlan kialakítása lehetővé teszi, hogy minden évszakban élvezhesd a természet nyugalmát és szépségét, legyen szó akár egy nyári pihenésről, akár egy hideg téli hétvégéről a tó partján. A házhoz tartozó teraszról lenyűgöző panoráma tárul eléd a közeli tóra, ahol bármikor átadhatod magad a vízparti kilátás nyugalmának. Képzeld el, ahogy reggelente a teraszról figyeled a tó felszínét, vagy esténként élvezed a naplementét egy horgászbottal a kezedben! A telek: Az ingatlant gondozott, termő gyümölcsfákkal beültetett telek övezi, amely ideális helyszín a természet közelségének és nyugalmának élvezetére. A gyümölcsfák árnyéka alatt tökéletes piknikező hely alakítható ki, és a kertészkedés szerelmesei számára is rengeteg lehetőséget kínál a terület. Kiváló elhelyezkedés: A horgásztó közelsége különleges lehetőséget kínál a horgászok számára: elég néhány lépés, és máris vízparton vagy, ahol nyugodtan hódolhatsz a szenvedélyednek. Ez az ingatlan kiváló választás azok számára, akik a hétköznapok rohanása elől keresik a természet adta békét és nyugalmat. Ugyanakkor a közeli település és a könnyű megközelíthetőség biztosítja, hogy minden szükséges szolgáltatás elérhető közelségben legyen. Összefoglalva: Ez a Gomba község üdülőterületén található ingatlan kiváló választás mindazok számára, akik szeretik a horgászatot, a természet közelségét és a nyugodt, csendes környezetet. A téglaépület három szintje, a tágas terasz és a gyümölcsfákkal beültetett kert mind-mind olyan lehetőségeket kínálnak, amelyek egy valódi kikapcsolódási oázissá varázsolják ezt a helyet. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívj most, és tudd meg, hogyan lehet a tiéd ez a horgászok számára tökéletes ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1985
Erkély:
5 m²
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zsolt Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Zsolt Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY