Eladó ház Garabonc 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Garabonc 56 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7946647
Referenciaszám: NY011537
Frissítve: 20 napja

Garabonc eladó egyéb ház 1 szobás: 28,99 millió Ft

28,99 millió Ft
517 679 Ft/m²
56 m²
Alapterület
4981 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 729 Ft
Második évtől
120 274 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ZALAKAROSTÓL 2 KM-RE, GARABONCON KÍNÁLUNK ELADÁSRA A HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK SZÉLES SKÁLÁJÁT KÍNÁLÓ ZÁRTKERTI, A KIS-BALATONRA PANORÁMÁS INGATLANT. EGYEDÜL AZ OTTHON CENTRUMNÁL ELÉRHETŐ ! A település fölötti dombvonulaton a valamikori, kizárólag szőlőtermesztést szolgáló szerény épületeket folyamatosan felújított, megszépült présházak, új építésű nyaralók váltják fel. Mind állandó tartózkodásra, mind kikapcsolódni ideális természeti környezet, ahol a civilizáció áldásait sem kell nélkülözni. Hirdetésünkben szereplő ingatlan jellemzői: - Egy helyrajzi számon található a fél hektár, kivett státuszú terület. A földtörvény alá nem esik, azaz nem kell kifüggeszteni, - Jó minőségút aszfaltút vezet az ingatlanhoz. A hosszúkás terület mindkét vége ezen az úton megközelíthető. - Vezetékes villany és víz rendelkezésre áll. Meleg vizet villanybojler állít elő, fatüzelésű kályha fűti a szobát. - A tégla építésű, cserép fedésű gazdasági épületet egy 30 m2-es boltíves pince fölé emelték. Az enyhe lankán lévő ház földszintje egy 18 m2-es külön bejáratú borfeldolgozó (most tároló ) részből, konyhából, erkélyes szobából áll. A szintén erkélyes tetőtér még nem került beépítésre, Jelenleg állatbarát minifarmnak ad otthont a terület. Garabonc lankái közt történelmi kalandpark, a közelben élménypark, túraútvonalak vannak. Nagykanizsa 20 km, Keszthely és Balatonberény egyaránt 28 km-re található. Ha felkeltette érdeklődését az ajánlat, jelezze, szívesen megmutatom az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY