Eladó ház Fonyód 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fonyód 49 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205118
Referenciaszám: H489402
Frissítve: 21 napja

Fonyód eladó egyéb ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
1 018 367 Ft/m²
49 m²
Alapterület
449 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BALATON DÉLI PARTJÁN,A KÖZKEDVELT FONYÓD -ALSÓBÉLATELEPI RÉSZÉN ÖNÁLLÓ NYARALÓ ELADÓ. A Balaton-parttól pár perces sétára lévő tégla építésű ingatlan , csendes, utcában található. AZ INGATLAN FŐ JELLEMZŐI: - csendes utca -449 nm diófával és szőlőlugassal beültetett terület. - a Balaton-part , Huszka standtól 350 m séta távolságra található. - ingatlan nyilvántartás szerint: hétvégi ház , udvar - az ingatlan két különálló épületrészből áll. - a kettő 49 nm mely a lakrészből a konyhából és fürdőszobából áll. - fa nyílászárók - meleg víz ellátása villanybojlerrel - az ingatlant tulajdonosai nyári időszakban használták, emiatt téliesítése nem történt meg - több autó számára biztosított a parkolás - víz, villany , csatorna közművekkel rendelkezik. Az udvaron diófa és szőlő lugas ásott kút, pince is megtalálható. Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba veheti. Az adatok tájékoztató jellegűek. Fonyód a Balaton déli partjának kilátója, csodás panorámával az északi part hegyeire. Kiváló közlekedése, kikötője miatt rendkívül népszerű üdülőhely és turistaközpont, méltán híres piaca nagyon sok érdeklődőt vonz. Jöjjön és szeressen bele ebbe a kivételes helyen fekvő ingatlanba. Előzetes egyeztetéssel rugalmasan megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY