Eladó ház Fonyód 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fonyód 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8149581
Referenciaszám: NY011836
Frissítve: 21 napja

Fonyód eladó egyéb ház 5 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
1 124 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
468 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 426 847 Ft
Második évtől
559 672 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családok, nyaralni vágyók figyelem! Kiváló lehetőség várja Önöket Fonyódon! Az ingatlan egy 120 nm-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, kertkapcsolatos ház, amely egy 468 nm-es gyönyörűen gondozott telken található. Az ingatlan állapota jó, és tehermentes. Az épület 38-as Porotherm téglából, cserépfedéssel készült. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően kitűnő állapotban van, azonnal költözhető. A fűtést vízpatkós cserépkályha biztosítja radiátorokkal, így a téli időszakban is kellemes meleg várja az új tulajdonosokat. A mindkét szinten megtalálható fürdőszobákban a melegvizet villanybojlerek biztosítják. Az ingatlanhoz tartozik három, összesen 22 nm-es terasz és egy garázs, amelyben egy autó parkolhat. Az ingatlan környezete csendes és rendezett,mégis központi, így ideális választás családok számára. A kert gondozott és kiváló lehetőséget biztosít a szabadidő kellemes eltöltésére. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Fonyód városa a Balaton déli partján található, így a nyári időszakban a Balaton partján eltöltött idő kellemes kikapcsolódást biztosít az egész család számára. A városban számos lehetőség adódik a szabadidő hasznos eltöltésére, például a helyi strandokon való fürdésre, kirándulásokra a környező hegyekben, vagy akár a helyi éttermekben való finom ételek fogyasztására. Ha Ön családos és egy csendes, rendezett környezetben szeretne élni, akkor ez a kiváló lehetőség az Ön számára! Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlanról, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalmával dolgozunk, és minden kérdésre szívesen válaszolunk. Előzetes egyeztetéssel rugalmasan mutatható!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1993
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY