Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8239293
Referenciaszám: NY012046
Feltöltve: 5 napja

Buzsák eladó egyéb ház 2 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
420 000 Ft/m²
45 m²
Alapterület
100 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A népművészetéről, hagyományairól ismert Buzsák Csiszta-Fürdőn kínálunk eladásra egy 2 szobás könnyűszerkezetes nyaralót. Búzsák Csiszta-fürdő Fonyódtól pár kilométerre délre található. Közművek közül a villany, víz bevezetésre került, hütését-fütését inverteres klímával lehet megoldani. Balatonfenyvesről ismét közlekedik a kisvasút Csiszta-fürdővégállomásig. A nagy múltú község számtalan látnivalóval, jól kiépített, gondozott utcákkal rendelkezik, orvos, bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszer üzletek helyben rendelkezésre állnak. A csisztapusztai fürdő a Balaton partjához közel, Buzsáktól 3 km-re található. A fürdőt 42 °C-os ásványi anyagokban gazdag hidrokarbonátos, kénes, nagy mennyiségű szénsavat is tartalmazó, gyógyhatású meleg vize miatt sokan keresik fel. Kedvező összetétele alkalmas mozgásszervi és reumatikus betegségekre, nőgyógyászati, bél- és gyomorpanaszok, bőrbetegségek kezelésére, valamint törések utáni rehabilitációra is. A Gyógyfürdő Igazgatóság a csisztai thermál vizet 2006-ban gyógyvízzé nyilvánította. A csendes, nyugodt, jó közbiztonságú település állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas, jól megközelíthető helyen található. Külföldiek által is nagyon kedvelt, számos család vásárolt itt ingatlant. Amennyiben egy elérhető árú nyaralót keres egy Balaton közeli kedvelt településen, várom jelentkezését.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY