Eladó ház Buzsák 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Buzsák 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7723949
Referenciaszám: NY010971
Frissítve: 20 napja

Buzsák eladó egyéb ház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
479 808 Ft/m²
104 m²
Alapterület
255 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretnének elvonulni a város zajától és élvezni a vidék nyugalmát ,akkor a megfelelő helyen járnak. Buzsák -Csisztafürdön várja új tulajdonosát egy lakóingatlanként is használható nyaraló. A ház idilli környezetben, 255 nm telken fekszik Téglából épült az 1995 -ben, a település csendes, nyugodt utcájában található . A kétszintes ház elosztása - alsó szint 2 szoba,konyha-étkező , fürdőszoba-wc, fedett terasz. Felső szint - 2 szoba , nappali, konyha-étkező, fürdőszoba-wc WC, mindkét szoba erkélykapcsolattal rendelkezik. Víz, villany bevezetve, gáz, csatorna nincs a településen. Az alsó szinten zsalugáteres ablakok, a felső szinten elektromos redönyökkel elátott nyilászárok. Tulajdonviszonyok rendezettek, rövid határidővel birtokba vehető. A ház a termálfürdő közelében található , pár perc sétatávolságra. A ház több lehetőséget rejt magában,de befektetésre is kiválóan alkalmas. A termálfürdő közelsége miatt egész évben kiadható. Az M7-es autópálya pár perces autósuton megközelíthető A Nagy-Berek déli széle Buzsák község határában fekszik Csisztapuszta. A csisztapusztai fürdőt 42 C fokos ásványi anyagokban gazdag hidrokarbonátos kénes, nagy mennyiségű szénsavat is tartalmazó gyógyhatású meleg vize miatt sokan keresik fel. A fürdő két szabadtéri és két fedett medencével ,gyerekmedencével és szaunával várja látogatóit. A csisztai fürdő infrastrukturális fejlesztése mellett új látogatói központ épül ami a Nagyberek élővilágát mutatja be. Újra indult a Balatonfenyvessel összekötő kisvasutat is amivel a turisták és a helybeliek is szívesen utaznak. Kerékpár út, amely Fónyoddal köti össze. Dunántúlon Buzsákon, húzták fel Közép-Európa második legnagyobb magánlőterét. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon , nézzük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY