Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 316 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 316 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8257441
Referenciaszám: 6212
Feltöltve: ma

Budapest XXII. kerület eladó egyéb ház: 68 millió Ft

68 millió Ft
0 Ft/m²
316 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 164 Ft
Második évtől
282 118 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elhelyezkedése: Belterület Tájolása: Keleti tájolású Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: Komfort nélküli Építési éve: 1960 Telekterülete: 316 m2 Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Áramellátás: 230V Homlokzat állapot: Bontandó Építési mód: Tégla, Egyéb Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Telken Napelem: Nincs Jellemzői: Csendes környék, Jó közlekedés, Jó közbiztonság Energetikai besorolás: Nincs adat Egyéb jellemzők: Pince Tv, Internet: Kábeltévé, Internet, Vezetékes telefon Közelben: Iskola, Óvoda, Villamos, Autóbuszállomás, Helyi autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Gyógyszertár, Postahivatal, Vendéglátó egység, Autópálya Terhelések: Tehermentes ingatlan Budafok kiemelt részén, gyönyörű környezetben a templomtér mellett a domboldalban, térkövezett utcában eladó egy 316Nm-es telek. Rajta bontandó házakkal. Akár egy nagyobb társasház is beépíthető a telekre, hiszen a bontandó épületek helyére újat lehet építeni új építési engedély nélkül. A telek összközműves. A Dunára is akár rálátás nyílhat egy emeleti helyiségből. A telek hátsó falában egy pince található. Az ingatlan gyakorlatilag telekárban eladó. Befektetésnek egészen kiváló, de vállalkozó szellemű családoknak is lehet érdekes. Ha kérdése van, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfort nélkülipincekábeltévéinternettelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Tímea ingatlanhirdeto Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Tímea ingatlanhirdeto Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY