Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Liptáktelep 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8264042
Referenciaszám: 323703
Frissítve: 3 napja

Budapest XVIII. kerület eladó egyéb ház 6 szobás: 169,9 millió Ft

169,9 millió Ft
849 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
546 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 593 Ft
Második évtől
704 880 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra Kínálok a 18.kerület Liptáktelep részén egy két generációs, lakásonként nappali + 2 hálószobás, összesen 200 nm-es felújított, ráfordítás mentes családi házat. A 125 nm-es téglaépítésű főépület az 1950-es években épült, de 2017-ben az új tulajdonosok teljesen felújították és átépítették, saját ízlésükre formálták ez által teremve egy minden igénykielégítő családi otthont. Teljes gépészet felújítása megtörtént, nyílászáróit műanyagra cserélték, redőnnyel, szúnyoghálóval látták el. Homlokzatát 10 cm szigeteléssel látták el. A fűtést gázkazán biztosítja a melegvizet egy 100L-es ARISTON villanybojler szolgáltatja. Nyári melegben a komfortérzetünket 2 db klíma szolgálja. Az udvarban található még egy 75 nm-es 2019-ben épült lakóépület, amely szerkezetét tekintve a földszinten YTONG szerkezetű, a tetőtér könnyű szerkezet, de a rétegrendeknek köszönhetően fűtési költsége igen csekély. A fűtését gáz kazán biztosítja a melegvizet szintén egy 100L-es ARISTON villanybojler biztosítja. Ebben az épületben szintén 2 db klíma lett felszerelve, azonban ezek H-tarifáról is üzemelnek. Az 546 nm-es telekre elektromos kapun keresztül juthatunk be, ahol egy autót a garázsban, további két autót fedett kocsibeálló alatt tudhatunk biztonságban. Az udvarban a kisebbik lakóépület szomszédságában egy minden igényt kielégítő nyárikonya, illetve szaletli lett kialakítva, amely tökéletes helyszíne lehet családi és baráti összejöveteleknek egyaránt, valamint található még az udvarban egy YTONG szerkezetű nagyságrendileg 12 nm-es kihasználatlan melléképület, amelynek kihasználásának csak a fantáziánk szabhat határt. Gyönyörű rendezett kertje műfűvel borított. Növényeink locsolásáról ásott kútról gondoskodhatunk. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, kikapcsolódási lehetőségek és az M0-ás is pár percre. A LEÍRÁS, KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!! IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL, ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsteraszriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY