Eladó ház Bánk 32 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bánk 32 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8252133
Referenciaszám: NY012073
Frissítve: 6 napja

Bánk eladó egyéb ház 1 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
32 m²
Alapterület
360 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget Nógrád vármegyében, Bánk városában, ahol egy kitűnő állapotú ház várja új tulajdonosát. Az ingatlan alapterülete 32 négyzetméter, mely egy tágas, egy szobás elrendezéssel rendelkezik, ideális választás lehet akár egyedülállóknak, akár befektetőknek, akik pihenő helyet keresnek a természet közelségében. A házhoz tartozó telek mérete 360 négyzetméter, amely elegendő teret biztosít a szabadtéri tevékenységekhez, kertészkedéshez vagy akár egy kis terasz kialakításához. Az ingatlan fűtése hűtő- fűtő klíma segítségével történik, amely kényelmes és gazdaságos megoldást kínál a hideg téli hónapokban. A fürdőszoba modern, jól karbantartott állapotban várja új tulajdonosát, így azonnal élvezheti a kényelmet és a praktíkusságot. Az ingatlan környezete csendes és biztonságos, tökéletes helyszínt biztosít a nyugodt életvitelhez. Bánk települése a természet szépségeivel büszkélkedhet A város jól megközelíthető autóval, és távolsági busszal, így a közeli települések is könnyen elérhetők. A környék gazdag lehetőségeket kínál a kirándulásokhoz, horgászathoz, és a szabadban eltöltött időhöz, hiszen a közeli tavak és erdők ideálisak a természet szerelmeseinek. Az ingatlan elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy élvezze a vidéki élet nyugalmát, miközben a város nyújtotta kényelmi szolgáltatások is könnyen elérhetők. A település közeli boltjaiban és szolgáltatásaiban minden szükségeset megtalálhat, legyen szó napi bevásárlásról vagy helyi éttermek felfedezéséről. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes ingatlan, ne habozzon, keressen bizalommal! Szívesen válaszolok kérdéseire és segítek Önnek a vásárlás folyamatában, hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét. Az ingatlan piaca változékony, ezért érdemes mihamarabb lépni!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Árpád Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián Árpád Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY