Eladó ház Balatonmáriafürdő 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonmáriafürdő 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8190511
Referenciaszám: NY011937
Frissítve: 20 napja

Balatonmáriafürdő eladó egyéb ház 5 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
638 372 Ft/m²
86 m²
Alapterület
339 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonmáriafürdő/Balatonkeresztúron kiadásra vagy saját használatra is kitűnöen alkalmas ingatlan vált eladóvá. A fő épület az utcafronton helyezkedik el, jelenlegi elosztása szerint 2 szoba, konyha, étkező fürdőszoba, körben üvegezett terasz és galéria alkotja 63 nm-en. Fűtés nincs kiépítve, a melegvizet villanybojler adja. A kisebbik épület a szépen parkosított telek hátsó részében található, a környezet zajától és a kiváncsi tekintetektől elszeparáltan, gyümölcsfák árnyékában. Itt 24 nm-en 3 szoba, konyhasarok és fürdőszoba került kialakításra. A fűtés vegyestüzelésű kályhával megoldható, villanybojler szolgáltatja a melegvizet. Mindkét épület beton alapra téglából épült, jelenlegi állapotukban felújítandóak, az új tulajdonos fantáziájára van bízva az elrendezés és a kialakítás. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően ideális nyaraló lehet a horgászat és a vitorlázás szerelmeseinek, hiszen a Nyugati övcsatorna 1 perc séta, a sportot kedvelők pedig a balatoni kerékpárutat használhatják. Balatonmáriafürdő/Balatonkeresztúr a déli part egyik legkedveltebb települése köszönhetően a több kilométeres lassan mélyülő vizű partszakaszának, melyen több szabadstrand és a központi fizetős strand található. Kitűnő infrastruktúra, parti sétány, különféle üzletek teszik élvezetessé a nyaralást. Amennyiben lát fantáziát ebben az ingatlanban, kérem hívjon, nézzük meg közösen.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1970
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY