Eladó ház Balatonmáriafürdő 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonmáriafürdő 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7880042
Referenciaszám: H475336
Frissítve: 20 napja

Balatonmáriafürdő eladó egyéb ház 3 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
758 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
3600 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 922 Ft
Második évtől
157 239 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonmáriafürdő/Balatonkeresztúron a balatontól sétatávolságra az Öné lehet egy gazdálkodásra kitűnően alkalmas, rengeteg lehetőséget kínáló ingatlan. A fő épület egy tégla falazatú, cserépfedésű, 3 szobás kis házikó, amely jelen állapotában is lakható, de minimális esztétikai felújítás igény szerint elvégezhető. Található benne a 3 szobán kívül konyha, fürdőszoba, kamra is. A bejárat előtt kényelmes teraszon lehet pihenni. A nyílászárók részben műanyagra cserélve, redőnnyel ellátottak. Fűtése gázkonvektoros, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, amely éjszakai áramról működik. A hatalmas (3600 nm) telken számtalan melléképület található, (ólak, csűr, füstölő, terménytároló) amik akár állattartáshoz is használhatóak. Az egyik melléképület alatt nagyméretű földes pince található, mely ideális zöldség tárolásra. A telek hátsó része jelenleg bérművelésre van kiadva, akár tovább is vihető, de bármikor megszüntethető. Ilyen közel a balatonhoz ekkora telek ritkaságszámba megy, ár-érték arányban verhetetlen befektetés. Balatonmáriafürdő/Balatonkeresztúr a déli part egyik legkedveltebb települése köszönhetően a több kilométeres lassan mélyülő vizű partszakaszának, melyen több szabadstrand, a központi fizetős strand található. Kitűnő infrastruktúra, parti sétány, különféle üzletek teszik élvezetessé a nyaralást. A horgászat szerelmesei a közeli Nyugati övcsatornán hódolhatnak szenvedélyüknek, a sportot kedvelők pedig a balatoni kerékpárutat használhatják. Amennyiben lát fantáziát ebben az ingatlanban, kérem hívjon, nézzük meg közösen.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY