Eladó ház Balatonfenyves 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfenyves 69 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8213457
Referenciaszám: NY011992
Frissítve: 6 napja

Balatonfenyves eladó egyéb ház 2 szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
543 478 Ft/m²
69 m²
Alapterület
374 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 657 Ft
Második évtől
155 580 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfenyvesen kínálunk eladásra egy hangulatos nyaralót. Az ingatlan, Balatonfenyves hangulatos, természetközeli részén, Imremajorban, (Nagyberek) csendes nyugodt környezetben található. Az ingatlan főbb jellemzői: - a telek területe 345 nm - fő épületből és egy lgarázsból áll - lakóingatlanként,( társasházként) nyilvántartott - cseréppel fedett épület - villany és víz bevezetésre került, az udvaron derítő található. - az épület melegét kálya vagy inverteres klímával lehet biztosítani. - hangulatos , fedett terasz csatlakozik a főépülethez. Balatonfenyves a déli part egyik legkedveltebb családi üdülőhelye, sekély vízének köszönhetően kisgyermekes családok előszeretettel keresik fel. Hosszan elnyúló partszakasszal, több szépen karbantartott szabad stranddal, számtalan sportolási lehetőséggel rendelkezik. Az újonnan megépült vitorlás kikötő és sétány számtalan érdeklődőt vonz évről évre. Egyedülálló a panoráma az északi partra és az átellenben lévő Badacsonyra. Számtalan látnivaló található a közelben, mint vadregényes természetvédelmi terület, a Nagyberek, mellette fekvő erdői, máig gazdag elővilággal büszkélkedhetnek. A közelben található a kisvasút állomása, mellyel Csiszta fürdőre látogathatunk. Saját autópálya lehajtóval rendelkezik, az M7 autópályáról könnyen megközelíthető. Rendszeres a vasúti és autóbusz közlekedés. Ha felkeltettem érdeködését, hívjon nézzük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY