Eladó ház Balatonfenyves 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfenyves 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185249
Referenciaszám: NY011919
Frissítve: 19 napja

Balatonfenyves eladó egyéb ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
744 776 Ft/m²
67 m²
Alapterület
1667 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATON DÉLI PARTJÁN, BALATONFENYVES TERMÉSZETKÖZELI UTCÁJÁBAN, A STRANDTÓL 700 MÉTERRE KÍNÁL IRODÁNK TÉLIESÍTETT, KÉTSZINTES TÉGLA ÉPÍTÉSŰ NYARALÓT ELADÁSRA. Csendes, nyugodt környék, ideális választás azok számára, akik szeretnének elmenekülni a város zajától és nyüzsgésétől a Balaton közelében. az ingatlan főbb jellemzői: - csendes, átmenő forgalomtól mentes környék - 2 szintes, masszív tégla épület ( 2004-ben épült) - jó statikai állapot - 6 lakásos sorház, szélső lakása - tulajdoni lap szerint 82 nm alapterület ( 67 nm lakótér és 15 nm terasz) - saját használatú zárt kertrész és parkoló - 2 szobával és 1 fürdőszobával , tágas nappali/ étkezővel, gépesített konyhával rendelkezik, valamint egy 15 négyzetméteres terasz is tartozik hozzá - a fűtés gáz (cirko), így a hideg téli napokon sem kell aggódnia a melegért - a termosztát telefonhívással vezérelhető, télen érkezés előtt könnyen felfűthető a lakás - kedvező rezsi költség, egyedi közműórák - hőszigetelt fa nyílászárók - az emelten lévő két szoba burkolata laminált padló, a többi helyiség járólappal burkolt - a nappaliból nyílik a tágas, kertkapcsolatos terasz - az előtte lévő térkövezett terület a lakáshoz tartozó kizárólagos használatú kert - mivel szélső lakás, ezáltal oldal irányban is rendelkezik nyílászárókkal, világos terekkel - kedves szomszédok, rendezett környék - gépkocsiparkolás a ház melletti kettő kocsibeállóban lehetséges - az utcafronton lévő tároló (4nm) a lakáshoz tartozik - az ingatlan könnyen elérhető, autóbusz és vonatállomás a közelben - strandok, éttermek és bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő néhány perces sétára Az ingatlan lehetőséget nyújt arra, hogy az új tulajdonosok saját ízlésük szerint alakítsák ki a funkcióját. Az építhető ingatlan típusa és a lehetséges funkciója szabadon választható. Kiváló üzleti és befektetési lehetőség. Ideális választás családi vagy céges nyaralónak illetve állandó lakhatásra. A lakás a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető. A beépített konyhabútor a vételár részét képezi, a további bútorzat külön megállapodás szerint. Balatonfenyves a déli part egyik legkedveltebb családi üdülőhelye, sekély vízének köszönhetően kisgyermekes családok előszeretettel keresik fel. Saját autópálya lehajtóval rendelkezik, az M7 autópályáról könnyen megközelíthető. Rendszeres a vasúti és autóbusz közlekedés.Hosszan elnyúló partszakasszal, több szépen karbantartott szabad stranddal, számtalan sportolási lehetőséggel rendelkezik. Az újonnan megépült vitorlás kikötő és sétány számtalan érdeklődőt vonz évről évre. Egyedülálló a panoráma az északi partra és az átellenben lévő Badacsonyra. Számtalan látnivaló található a közelben, mint vadregényes természetvédelmi terület, a Nagyberek, a kisvasút, Csiszta-puszta gyógyfürdő. Ha szeretne többet megtudni erről az ingatlanról, keressen bizalommal. Várjuk hívását! Az adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY