Eladó ház Balatonfenyves 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfenyves 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8082740
Referenciaszám: NY011697
Frissítve: 20 napja

Balatonfenyves eladó egyéb ház 4 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
607 973 Ft/m²
74 m²
Alapterület
370 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 356 Ft
Második évtől
186 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton déli partján, a sekély vize miatt kedvelt Balatonfenyvesen kínálunk a szabad strandtól PÁR PERCES SÉTÁRA, tégla építésű, ikerfél nyaralót 370 m2 nagyságú udvarrésszel. Az ingatlan főbb jellemzői: - csendes, átmenőforgalomtól mentes utca (se vonat, se főút zaja nem szűrődik be) - barátságos szomszédok, rendezett, biztonságos környék - ingatlan nyilvántartás szerint "kivett hétvégi ház, udvar" besorolású - 74,1 nm hasznos alapterület - masszív, száraz 2 szintes tégla épület - 1996-ban épült - pala tető - folyamatosan karban tartott - a tetőtérben a mennyezeti födém kőzetgyapottal szigetelt - tartós fém nyílászárók rovarhálóval, redőnnyel felszerelve - a melegvizet villanybojler biztosítja - a fürdőszobától elkülönített mellékhelyiség a földszinten - fűtés kialakításához kéménnyel rendelkezik - 2 fedett terasz, összesen 25 m2, az emeleten 5 m2 erkély kedvező belső kialakítás: - földszinten terasz kapcsolatos nappali/ étkező, külön nyíló szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, WC, külön fedett terasz található - az emeleten 2 szoba, fürdő/WC, erkély -rendezett füvesített udvar, örökzöldekkel, dísznövényekkel Az ingatlan saját nyaralónak és fizetővendáglátás céljára is kiválóan alkalmas. Élelmiszerbolt, étterem, vasútállomás, buszmegálló pár percen belül elérhető. Akár teljes bútorzattal együtt eladó! Balatonfenyves a déli part egyik legkedveltebb családi üdülőhelye, sekély vízének köszönhetően kisgyermekes családok előszeretettel keresik fel. Saját autópálya lehajtóval rendelkezik, az M7 autópályáról könnyen megközelíthető. Rendszeres a vasúti és autóbusz közlekedés. Az újonnan megépült vitorlás kikötő és sétány számtalan érdeklődőt vonz évről évre. Egyedülálló a panoráma az északi partra és az átellenben lévő Badacsonyra. Számtalan látnivaló található a közelben, mint vadregényes természetvédelmi terület, a Nagyberek, a kisvasút, Csiszta-puszta gyógyfürdő. Megtekintéssel, további információval kapcsolatban várom megtisztelő hívását Az adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1996
Erkély:
4,4 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY