Eladó ház Balatonberény 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonberény 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8109817
Referenciaszám: H484759
Frissítve: 20 napja

Balatonberény eladó egyéb ház 8 szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
947 368 Ft/m²
190 m²
Alapterület
984 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 569 552 Ft
Második évtől
746 783 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonberényben 10 perc sétára a Községi strandtól, több generációs ingatlan két teljesen különálló házzal eladó. Összeköltözőknek, befektetőknek egyaránt ajánlom. A főház 1985-ben, a vendégház 2007-ben épült. Mindkét épület saját egyedi mérőórákkal rendelkezik. Az utcafronti épület 2001-től teljes felújításon esett át! Megtörtént a víz és villanyvezetékek cseréje. Műanyag nyílászárók lettek beépítve szúnyoghálóval. Felújításra került a fürdőszoba és a konyha is új bútorral lett felszerelve. Megújult a fűtési rendszer is. Megtartva a vegyes tüzelésű kazánt, kondenzációs gázkazán is beüzemelése került. A nappaliban hűtő-fűtő klíma biztosítja a komfortérzetet. A földszinten az alábbi helyiségek találhatók :3 szoba, nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel plusz egy különálló WC, terasz. A pinceszinten: dupla garázs automata garázs kapuval, tároló és egy műhely. A tetőtér beépíthető. Az ingatlan folytatásaként melléképületek, nyári konyha melyben fürdő és WC is van, továbbá szerelőaknás garázs, tároló, találhatók. A vendégházban 3 hálószoba, nappali konyhával és étkezővel, fürdőszoba, WC, kamra, közlekedő és negy terasz található. Fűtése kombi gázkazánnal és vízteres kandallóval is lehetséges. Az ideális méretű telek rendezett, füvesített,térkövezett. Tulajdonviszonyai rendezettek. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY